MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στην Mila Kunis ανήκει η πιο σέξι φωτογραφία του 2012

Το 2013 πλησιάζει και η Sun αποφάσισε να βάλει τους αναγνώστες της να ψηφίσουν την πιο σέξι φωτογραφία του 2012. Κι εκείνοι, με μεγάλη πλειοψηφία αποφάσισαν Mila Kunis στο εξώφυλλο του περιοδικού Esquire, που την είχε βγάλει πιο σέξι εν ζωή γυναίκα στον κόσμο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με μικρή διαφορά ήρθε δεύτερη η bodybuilder Jodie Marsh, με 18% των ψήφων. Η σημασία για την σαφώς λιγότερο διάσημη bodybuilder, που χρησιμοποίησε το Twitter για να προωθήσει την υποψηφιότητά της. Η Jodie Marsh έχει ξεκινήσει εκστρατεία εναντίον του bullying στα σχολεία και το χρησιμοποίησε και αυτό, ενώ έβαλε γνωστούς και φίλους να ψηφίσουν υπέρ της, για να βγει αυτή η πιο σέξι.

Στην τρίτη θέση ακολουθεί η επίσης βρετανίδα ηθοποιός Kelly Brook με 9%. Παρά το γεγονός ότι η Brook προβάλλεται κατά κόρον από την Sun, δεν κατάφερε να ανέβει ψηλότερα. Πάντως και η τρίτη θέση, με δεδομένο ότι ξεπέρασε υποψηφιότητες της Rihanna, της Miranda Kerr, της Kate Moss και της Naomi Campbell, της Kim Kardashian, της Coco Austin κ.α. είναι αξιοσημείωτη επίδοση.

 
 Δείτε εδώ τις διαγωνιζόμενες φωτογραφίες
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b