MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Mike Tyson: Έπιασα την πρώην μου και τον Brad Pitt στο κρεβάτι

Ένας από τους πιο τρομερούς μποξέρ στον πλανήτη, ο Mike Tyson έπιασε τον γόη Brad Pitt με την πρώην σύντροφό Robin Givens του στο κρεβάτι. Και έγινε έξω φρενών. Παρ’ όλ’ αυτά, ο Brad επιβίωσε.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό έγινε την δεκαετία του 80, όταν δηλαδή ο Pitt ήταν πολύ νέος ακόμα. Όπως περιγράφει ο Tyson, στην εκπομπή In Depth With Graham Bensinger ήταν στην διαδικασία διαζυγίου με την σύζυγό του Robin Givens, αλλά παρ’ όλ’ αυτά, συνέχιζαν να κάνουν σεξ κανονικά, κάθε βράδυ (κάτι δεν κολλάει βέβαια σε αυτό, αλλά τέλος πάντων). Και μια βραδιά την βρήκε με τον Brad Pitt.

“Έγινα έξω φρενών!” λέει ο μποξέρ. “Έπρεπε να βλέπατε την φάτσα του όταν με είδε” λέει για τον Brad Pitt, που μάλλον θα ένιωσε ότι βλέπει τον Χάρο με τα μάτια του, αλλά, παρ’ όλ’ αυτά την γλίτωσε φτηνά.

Ο Tyson μιλάει και για την συμμετοχή του στην ταινία Hangοver, στην οποία παραδέχεται ότι ήταν φτιαγμένος με κοκαΐνη. “Ήμουν χάλια. Ήμουν φτιαγμένος με κοκαΐνη και υπέρβαρος” παραδέχεται, ενώ ευχαριστεί τους άλλους ηθοποιούς, που κατάφεραν να συνεργασθούν μαζί του, παρά τα χάλια του, ενώ του ζήτησαν να παίξει και στο Hangover 2. “Είναι υπέροχοι άνθρωποι” δηλώνει ο μποξέρ.

 
 
 
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b