MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Από Robin γίνεται Batman ο Joseph Gordon-Lewitt

Το φινάλε του τελευταίου Batman (Σκοτεινός Ιππότης: Η επιστροφή) άφηνε για πολλούς να εννοηθεί ότι ο Joseph Gordon-Lewitt, ο οποίος ερμήνευε τον χαρακτήρα του αστυνομικού John Blake, θα γίνει τελικά ο νέος Robin. Σύμφωνα με άρθρο του Mark Hughes στο Forbes, κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί ο Gordon-Lewitt είναι ήδη Robin στην ταινία, άρα το μέλλον του είναι να γίνει Batman στην θέση του Batman.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Gordon-Lewitt θα πάρει προαγωγή και από Robin θα γίνει Batman στην ταινία Justice League. Υπάρχει η φήμη, μάλιστα, ότι ο ηθοποιός θα φορέσει το κοστούμι του Batman πριν ξεκινήσει η παραγωγή της ταινίας, καθώς θα έχει μία σκηνή, στην οποία θα πολεμάει τους κακούς μαζί με τον Superman στην ταινία Man of Steel.

Στο γνωστό κόμικ, Justice League ήταν μία ομάδα υπερηρώων, που περιλάμβανε μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως τους Superman, Batman, Wonder Woman, Flash, Green Lantern κ.α. Η τάση πλέον στο Hollywood είναι σε μία ταινία να υπάρχουν πολλοί υπερήρωες, καθώς οι κακοί έχουν ισχυροποιηθεί πολύ και χρειάζεται η συνδυασμένη υπερδύναμη πολλών, για να επανέλθει η δικαιοσύνη, η τάξη, η ασφάλεια και να επιτευχθεί η σωτηρία της ανθρωπότητας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b