MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Στο Μέγαρο Μουσικής η πιο καυτή ταινία της Nicole Kidman!

Η Τελετή λήξης 25ου Πανοράματος Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και η Προβολή της ταινίας «Τhe Paperboy» θα πραγματοποιηθούν στις 25 Νοεμβρίου 2012 στις 20:00 στην Αίθουσα Αλεξάνδρα Τριάντη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το 25ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου και την εταιρεία διανομής Odeon S.A. Παρουσιάζει ο Νίνος Φένεκ Μικελίδης.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στο Paperboy η 45χρονη Nicole Kidman αποπλανεί τον 24χρονο Zac Efron σε σκηνές, που όπως φαίνεται κι από το τρέιλερ, θα χαρακτηρίζονται από πολύ δυνατό ερωτισμό. H ταινία, σκηνοθεσίας του Lee Daniels, βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα Pete Dexter. Η υπόθεση του έργου αναφέρεται σε μία υπόθεση εγκλήματος, για την οποία κατηγορείται ένας μικροαπατεώνας, ο Van Wetter, τον οποίο παίζει ο John Cusack και η οποία επισείρει την θανατική ποινή.

Δύο αδέρφια που εργάζονται στην ίδια εφημερίδα, ο Ward James (Matthew McConaughey) και ο Jack James (Zac Efron) ερευνούν αυτήν την υπόθεση. Κι ενώ ο πρώτος πασχίζει, με την φιλοδοξία του ρεπόρτερ, να βρει τη λύση, ο Zac Efron καταλήγει να μπλέξει σε ερωτικό δεσμό με την μνηστή του Van Wetter, η οποία υποστηρίζει ότι ο σύντροφός της είναι αθώος. Όπως καταλαβαίνετε, αυτόν τον ρόλο ερμηνεύει η Nicole Kidman.

Τιμές εισιτηρίων:

Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑΜΕΑ: € 6
Πολύτεκνοι, 65+: € 6
Ζώνη Γ: € 6
Ζώνη Β: € 8
Ζώνη Α: € 10
Διακεκριμένη Ζώνη: € 12

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/UwoaDO1YYbM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b