MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Victoria’s Secret: Συγγνώμη στους Ινδιάνους για εσώρουχό της! (pics)

Η καυτή indian style εμφάνιση της εκθαμβωτικής Karlie Kloss στην ετήσια πασαρέλα εσωρούχων της Victoria’s Secret ανέβασε το θερμόμετρο, αλλά και προκάλεσε αντιδράσεις από συλλόγους υπέρ των δικαιωμάτων των Ινδιάνων. Οι αντιδράσεις αυτές εξανάγκασαν την εταιρεία εσωρούχων σε συγγνώμη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αυτό που ενόχλησε τους Ινδιάνους είναι το ότι το μοντέλο φορούσε στο κεφάλι της φτερά. Σύμφωνα με την ινδιάνικη παράδοση, κάθε φτερό στο κεφάλι έχει συμβολική σημασία και πρέπει να κερδηθεί μέσα από πράξεις ελέους ή γενναιότητας. Ο εκπρόσωπος των Ινδιάνων Erny Zah δήλωσε:
“Υποστήκαμε ακρότητες για να επιβιώσουμε και να διασώσουμε τον τρόπο ζωής μας στο διηνεκές. Κάθε κοροϊδία, είτε είναι αποκριάτικο κουστούμι ή εσώρουχο της Victoria’s Secret είναι προσβολή για μας. Προσβάλλουν την κουλτούρα μας κι αυτό είναι ενοχλητικό”.

Η Victoria’s Secret μετά τις αντιδράσεις δημοσίευσε την συγγνώμη της στην σελίδα της στο Facebook, που έχει 20 εκατ. οπαδούς, διαβεβαιώνοντας ότι τα αποσπάσματα που προσέβαλαν τους Ινδιάνους θα κοπούν από την μετάδοση του σόου που θα μεταδοθεί στο κανάλι CBS στις 4 Δεκεμβρίου.

Και η καυτή Karlie Kloss ζήτησε συγγνώμη μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter. “Συγγνώμη αν αυτό που φορούσα κατά τη διάρκεια του VS Show πρόσβαλε καποιον. Υποστηρίζω την απόφαση της VS να το αφαιρέσουν από την τηλεοπτική αναμετάδοση”.

Η καημένη η Karlie τελικά πλήρωσε τη “νύφη”, που δεν θα εμφανιστεί στην τηλεοπτική μετάδοση, αν και φαντάζομαι ότι αναπληρώνεται αυτό μόνο από την προβολή του θέματός της και της φωτογραφίας της σε διάφορα μέσα παγκοσμίως.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b