MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Θεατρικές Φωνές της Πόλης στο θέατρο Άνετον

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα προσφέρει για δεύτερη χρονιά την ευκαιρία σε θεατρικές ομάδες και νέους καλλιτέχνες να αναδείξουν την δουλειά τους. Η πρωτοβουλιά αυτή ξεκίνησε πέρυσι και σημειώσε μεγάλη επιτυχία.

Monopoli Team

Ο φετινός εαρινός κύκλος παραστάσεων, θα έχει διάρκεια δύο μηνών, προσφέροντας τη δυνατότητα σε θεατρικές ομάδες της Θεσσαλονίκης να παρουσιάσουν στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» μία παραγωγή της επιλογής τους, για μία τουλάχιστον εβδομάδα, στο διάστημα Φεβρουαρίου – Μαρτίου του 2013.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θεατρικών σχημάτων θα πρέπει να κατατεθούν στη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 162 & 25ης Μαρτίου, με την ένδειξη «Ανοιχτή Σκηνή») μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου 2012 και να συνοδεύονται από φάκελο με υλικό για την παράσταση: περίληψη έργου (αν δεν είναι γνωστό), σκεπτικό σκηνοθεσίας, συντελεστές, διανομή, ενδεχομένως dvd και φωτογραφίες στις περιπτώσεις που η παράσταση είναι ήδη έτοιμη.

Η επιλογή των παραστάσεων θα γίνει ύστερα από εισήγηση της Επιτροπής Θεάτρου του Δήμου Θεσσαλονίκης, με συνεκτίμηση διαφόρων κριτηρίων: δραματουργικό και σκηνοθετικό ενδιαφέρον της πρότασης, καλλιτεχνικοί συντελεστές, προηγούμενες επιδόσεις της προτείνουσας ομάδας κ.λπ.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b