MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κινηματογραφικός Ηρακλής ο Dwayne Johnson

Άλλο ένα έργο που εμπνέεται από την αρχαία ελληνική μυθολογία; Περίπου, διότι ο Ηρακλής που ετοιμάζουν από κοινού η MGM με την Paramount θα έχει στοιχεία από τον μυθικό Ηρακλή, αλλά θα είναι ένας κοινός θνητός μισθοφόρος.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως επιβεβαιώθηκε, στην ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους το 2014 πρωταγωνιστής θα είναι ο σκληροτράχηλος Dwayne Johnson. Την σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Brett Ratner.

Η ιστορία δεν έχει μεγάλη σχέση με τον ελληνικό μύθο, αλλά δεν είναι και τελείως άσχετη με αυτόν. Ο Ηρακλής της ταινίας δεν θα είναι γιος του Δία, ούτε θα έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Πρόκειται για μεταφορά του graphic novel “Hercules: The Thracian Wars” από τους Steve Moore και Admira Wijaya. Ο Ryan Condal έχει γράψει το σενάριο.

Όπως βλέπουμε από εικόνες του συγκεκριμένου βιβλίου κόμιξ, υπάρχουν στοιχεία από τον ορίτζιναλ Ηρακλή της ελληνικής μυθολογίας. Τα όπλα, το δυνατό κορμί και κυρίως η λεοντή- σήμα κατατεθέν του μυθικού ήρωα- υπάρχουν στον πρωταγωνιστή μιας περιπέτειας, που εκτυλίσσεται στην Θράκη. Ο Ηρακλής της ταινίας θα είναι ένας μισθοφόρος, που ταξιδεύει μαζί με πολύ σκληρούς Θράκες πολεμιστές σε μάχες που χαρακτηρίζονται από έντονη βαρβαρότητα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b