MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Harrison Ford θέλει να ξαναπαίξει τον Han Solo στο sequel των Star Wars

Θα είναι μια μεγάλη επιστροφή, αν γίνει πράξη, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει το κοινό. Ο Harrison Ford ενδιαφέρεται να ξαναπαίξει τον ρόλο που τον καθιέρωσε, αυτόν του τυχοδιώκτη καλού ήρωα Han Solo στον Πόλεμο των Άστρων, τώρα που η Disney ετοιμάζει την τριλογία sequel της διάσημης σειράς ταινιών επιστημονικής φαντασίας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Ford το 2008 ενσάρκωσε ξανά έναν άλλο χαρακτήρα που τον έκανε μεγάλο σταρ, τον Indiana Jones, αλλά το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε την επιλογή του. Ο διάσημος ηθοποιός, που τελευταία έχει πάρει την κατιούσα, φαίνεται διατεθειμένος να πάρει μέρος στο sequel του Πολέμου των Άστρων, που θα ξεκινά εκεί που τελειώνει η πρώτη τριλογία χρονολογικά (σε πραγματικό χρόνο). Θυμίζουμε ότι η δεύτερη τριλογία αποτελούσε prequel της πρώτης, δηλαδή η ιστορία της τελείωνε εκεί που θα άρχιζαν οι 3 παλαιότερες -και σαφώς καλύτερες- ταινίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παραγωγή θέλει να εντάξει στο καστ και άλλους δύο σταρ της πρώτης τριλογίας, την γνωστή Leia Carrie Fisher και τον Luke Skywalker Mark Hamill. Οι δύο ηθοποιοί δεν φαίνονται να έχουν αντιρρήσεις στο να πάρουν μέρος στην συνέχεια των διαστημικών περιπετειών τους, έστω κι αν έχουν περάσει 30 χρόνια από την τελευταία ταινία της πρώτης τριλογίας “Η επιστροφή των Τζεντάι”.

Πιο μεγάλη εντύπωση δημιουργεί η ξαφνική επιθυμία του Harrison Ford να ξαναπαίξει τον Han Solo. Αυτό γιατί είναι γνωστό και το έχει δηλώσει άλλωστε ότι αυτός ο ρόλος ποτέ δεν τον ενδιέφερε ιδιαίτερα. Μάλιστα, προσπαθούσε να πείσει τον Lucas να σκοτώσει τον χαρακτήρα του στην Επιστροφή των Τζεντάι. Τώρα, φαίνεται ότι, καθώς βρίσκεται στη Δύση της καριέρας του, νιώθει αναγκασμένος να επανεκτιμήσει την αξία των ρόλων που είχε ερμηνεύσει στο παρελθόν.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b