MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Wreck-It Ralph: Το παιδικό που ξεπέρασε Denzel Washington και Ben Affleck στο Box Office

Στην κορυφή του Box Office των ΗΠΑ και με υψηλά επίπεδα κερδοφορίας ανέβηκε η ταινία κινουμένων σχεδίων Wreck-It Ralph για το weekend 2-4 Νοεμβρίου, δείχνοντας την τεράστια δυναμική του συγκεκριμένου είδους. Το top 3 συμπληρώνουν ταινίες με διάσημους πρωταγωνιστές, τον Denzel Washington και τον Ben Affleck.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το video game συνδυάζεται με το καρτούν στην μεγάλη επιτυχία Wreck-It Ralph, η οποία το τριήμερο 2-4 Νοεμβρίου βρέθηκε στο νούμερο 1 του αμερικανικού Box Office με κέρδη 49 εκατ. δολάρια.  Στην ταινία κινουμένων σχεδίων ένας κακούργος στα video games ζηλεύει την δόξα των ηρώων. Το όνειρό του είναι να γίνει και αυτός ήρωας, αλλά η προσπάθεια του να το πραγματοποιήσει φέρνει το απόλυτο χάος στον κόσμο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού, όπου ζει.

Στο νούμερο 2 βρίσκουμε την ταινία Flight σε σκηνοθεσία Robert Zemeckis με πρωταγωνιστή τον Denzel Washington με κέρδη 25 εκατ. δολαρίων. Στην ταινία ένας πιλότος αεροπλάνου σώζει το αεροπλάνο από το δυστύχημα, αλλά μια έρευνα στις δυσλειτουργίες αποκαλύπτει κάτι που προβληματίζει.

Στην τρίτη θέση στο box office βρέθηκε η ταινία Argo με τον Ben Affleck πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, το οποίο έχει καλές πιθανότητες για τα Όσκαρ, σημειώνοντας κέρδη 10,2 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση της ταινίας αναφέρεται στην φυγάδευση 6 αμερικανών πολιτών από το Ιράν, ενώ η ισλαμική επανάσταση στην χώρα βράζει. Το σενάριο είναι του Chris Terrio και βασίζεται σε άρθρο του Joshuah Bearman.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b