MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Σύγχρονο

Η Συνέντευξη στο θέατρο Αθηνών

Ο Γιώργος Κιμούλης διασκεύασε και σκηνοθετεί το έργο των Τheodor Ηolman & Theo Van Gogh, “Η Συνέντευξη” που ανεβαίνει την χειμερινή περίοδο 2012-2013 στο θέατρο Αθηνών, με πρωταγωνιστή τον ίδιο και τη Δήμητρα Ματσούκα.

author-image Μαίρη Ρετσίνα

Ενας δημοσιογράφος, πολεμικός ανταποκριτής και πολιτικός αναλυτής, απαξιωμένος ακόμη και από την ίδια του την εφημερίδα, εχθρός της δημοσιογραφικής γραφής, που αποπροσανατολίζει τη κοινή γνώμη ή διαστρεβλώνει την αλήθεια, βρίσκεται ξεπερασμένος απ το συρμό του δημόσιου λόγου και αναγκάζεται απ’ τον αρχισυντάκτη του να πάρει μία συνέντευξη από μία σταρ της τηλεόρασης, μια ηθοποιό επιτυχημένης σειράς, καθιερωμένης σχεδόν αστραπιαία.  

Η τυχαία συνάντηση των δύο ανθρώπων φέρνει αντιμέτωπους δυο κόσμους με διαφορετικές αντιλήψεις, διαφορετική αισθητική, διαφορετικούς αξιακούς κώδικες, διαφορετικές γενιές. Το τότε και το τώρα. Θα μείνουν πάντα παράλληλοι οι δρόμοι τους, ή υπάρχει πιθανότητα συνεννόησης και σύγκλισης πορειών; Μήπως η προσπάθεια προσέγγισης είναι αναίτια και η μοναδική σύνδεση που αξίζει να υπάρχει μεταξύ τους, είναι μία διαρκής σύγκρουση;

Συντελεστές
μετάφραση – διασκευή: Άκης Δήμου & Γιώργος Κιμούλης
σκηνικά – κοστούμια: Γιάννη Μετζικώφ
φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Δήμητρα Ματσούκα

Διεύθυνση
Βουκουρεστίου 10, Κολωνάκι

Τηλέφωνο
210-3312343, 6848032808

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Γιώργος Κιμούλης
Σκηνοθεσία: Γιώργος Κιμούλης


Παίζουν: Γιώργος Κιμούλης, Δήμητρα Ματσούκα

Περισσότερα από ΘΕΑΤΡΟ
VIMA_WEB3b