MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O Anthony Hopkins μαχαιρώνει την Scarlett Johansson στο νέο trailer του Hitchcock

Κυκλοφόρησε ένα σύντομο σποτάκι με σκηνή της ταινίας Hitchcock. Πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος παρά ο μαιτρ των ταινιών τρόμου, ο οποίος τοποθετείται στα πλατό των γυρισμάτων της πιο διάσημης ταινίας του, της “Ψυχώ”. Σε μια σκηνή από το σύντομο σποτάκι βλέπουμε τον ίδιο τον σκηνοθέτη, τον οποίο να μαχαιρώνει την πρωταγωνίστρια μέσα στην ντουζιέρα, δηλαδή την Scarlett Johansson, για να δείξει στον (στην;) ηθοποιό πώς πρέπει να μαχαιρώσει την συμπρωταγωνίστριά του.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία ο Anthony Hopkins, ως Hitchcock, είναι παντρεμένος με την Helen Mirren. Συμμετέχουν ακόμα στο καστ της ταινίας και η Scarlett Johansson και ο James D’Arcy . Ερμηνεύουν τους πρωταγωνιστές της ταινίας, δηλαδή την Janet Leigh και τον Anthony Perkins αντίστοιχα.

Και η Jessica Biel συμμετέχει, για να παίξει την Vera Mills, την ηθοποιό που ερμήνευσε το ρόλο της Lila Crane στην ταινία του μεγάλου βρετανού σκηνοθέτη. Επίσης, o Michael Stuhlbarg, o Ralph Macchio και η Toni Collette θα πάρουν μέρος στην ταινία.

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί o Sacha Gervasi, έχει σκοπό να δείξει πώς ο θρυλικός σκηνοθέτης βασανίσθηκε, για να δημιουργήσει το “Ψυχώ”. Θα εξερευνήσει, ακόμα, το θέμα της σχέση του Hitchcock με τους ηθοποιούς του. Το σενάριο είναι του John McLaughlin.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b