MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανάβει φωτιές στην ισπανική κυβέρνηση ο Javier Bardem!

Ο κακός του James Bond γίνεται ακόμα πιο κακός με την Ισπανική κυβέρνηση. Πολεμικό μέτωπο εντυπώσεων με τον πιο διάσημο ισπανό ηθοποιό, τον Javier Bardem, άνοιξε η κεντροδεξιά κυβέρνηση του Mariano Rajoy. Αφορμή υπήρξε δήλωση στην εφημερίδα El Pais του Bardem, πρωταγωνιστή μεταξύ άλλων στην τελευταία ταινία του James Bond, ότι “την κυβέρνηση την βολεύει ο υψηλός δείκτης ανεργίας”.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Με σχόλιό του στο Twitter ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος Λαϊκού Κόμματος θυμήθηκε τον ρόλο που ο ηθοποιός ερμηνεύει στην ταινία “Skyfall”, λέγοντας χαρακτηριστικά: “πρέπει να είσαι πραγματικά κακός για να πεις κάτι τέτοιο”. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι πρόκειται για “επιπολαιότητες ενός εκατομμυριούχου που ζει στο Μαϊάμι”.

Ο Bardem απάντησε λέγοντας ότι, παρά τους ισχυρισμούς του εκπροσώπου του Λαϊκού Κόμματος, εκείνος επιμένει να ζει στη Μαδρίτη. “Το τελευταίο διάστημα έχω βρεθεί εκτός Ισπανίας μόλις δύο φορές και αυτές για το γύρισμα ταινίας” συμπλήρωσε.

O Javier Bardem είχε δηλώσει: “ Τόσο υψηλή ανεργία βολεύει τις κυβερνησεις, γιατί έτσι οι συνθήκες εργασίας μπορούν να γίνουν φρικτές”. Παράλληλα, ο Bardem τόνισε ότι τα μέτρα λιτότητας επιβλήθηκαν στην Ισπανία, για να πληρωθούν τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών. “Αυτή η κυβέρνηση θέλει να πληρώσει τα χρέη του κράτους με τα μολύβια και τα τετράδια των παιδιών”, είχε πει χαρακτηριστικά ο Bardem και προκάλεσε τη μήνη της ισπανικής κυβέρνησης.

Ο Bardem προέρχεται από οικογένεια στρατευμένων αριστερών ηθοποιών και συχνά έχει πάρει μέρος σε διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης, ιδίως όταν επέβαλε μεγάλη αύξηση στην φορολόγηση των εισιτηρίων στους κινηματογράφους και στα θέατρα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b