Ξανά μαζί ο John Cusack και ο Stephen King!
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήH πρώτη συνεργασία του διάσημου ηθοποιού John Cusack με τον μαιτρ της λογοτεχνίας τρόμου Stephen King έγινε το 2007 με την ταινία τρόμου 1408. Τα αποτελέσματα τότε ήταν αμφίβολα: καλές κριτικές και σημαντικά κέρδη, σε σχέση με το κόστος της ταινίας, αλλά όχι κάτι που κάποιος θα το θυμάται για καιρό.
A
A
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΤώρα οι δυο τους θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για μια επιτυχία αντίστοιχη του μεγέθους των ονομάτων τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Cusack έχει συμφωνήσει να πάρει μέρος στην κινηματογραφική μεταφορά του best seller του Stephen King “Cell”. Το σενάριο μάλιστα το έχει αναλάβει ο ίδιος ο συγγραφέας του βιβλίου, μαζί με τον Adam Alleca.
H ιστορία έχει για πρωταγωνιστή έναν πατέρα, που ψάχνει απεγνωσμένα την οικογένειά του, αφότου ένας απρόβλεπτος παλμός από ένα παγκόσμιο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μεταμορφώνει τους ανθρώπους και ξεσηκώνει ολόκληρο τον κόσμο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φθινόπωρο στο Θέατρο Τέχνης: Οι παραστάσεις που ανοίγουν τη σεζόν 2026-2027
Γιάννης Κότσιρας: Νέα ημερομηνία στο Βεάκειο – Οι πληροφορίες για τα εισιτήρια
Όπερα, θέατρο, συναρπαστικές μουσικές συναντήσεις: Όσα θα δούμε τη σεζόν 2026-2027 στο Θέατρο Ολύμπια
Multivisualism / Πολυοπτικισμός – Πέντε συστήματα ορατότητας: Ομαδική έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα»
Ο Χριστός ξανασταυρώνεται: Η διασκευή του Μάνου Καρατζογιάννη ανεβαίνει ξανά στο Θέατρο Σταθμός
Νέα δωρεά από τον NEON: Εγκατάσταση της Μαρίας Λοϊζίδου στον αρχαιολογικό χώρο Κεραμεικού
Μια Κανονική Μέρα, σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια στο Θέατρο Έργον
Το 12ο Φεστιβάλ Ποίησης ερχεται στο Μέγαρο Μουσικής με ελεύθερη είσοδο
Αυτή η νύχτα μένει, σε σκηνοθεσία Αστέριου Πελτέκη στο Ολύμπια, Δημοτικό Μουσικό Θέατρο «Μαρία Κάλλας»
Γιοι και κόρες, του Γιάννη Καλαβριανού στο Θέατρο ΕΛΕΡ