Η Jaime King και η Jamie Chung θα ανεβάζουν το θερμόμετρο στο νέο Sin City!
To πολυαναμενόμενο sequel του Sin City προχωράει και το καστ συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καυτές παρουσίες. Στη νέα ταινία που σκηνοθετεί ο Robert Rodriguez και θα ονομάζεται Sin City: A Dame To Kill For, θα πάρουν μέρος και η σέξι ξανθιά Jaime King και η ασιατικής καταγωγής κουκλάρα Jamie Chung.
A
A
Άλλωστε, το concept της πρώτης ταινίας ήταν να συνδυάζει σκληροτράχηλους άντρες και πανέμορφες γυναίκες σε περιπέτειες με ανεξάντλητη ροή αίματος. Και το δεύτερο Sin City έτσι θα είναι!
Το δυσάρεστο, βέβαια, είναι ότι η Jamie Chung αντικαθιστά το μοντέλο Devon Aoki στο ρόλο της Miho, της νίντζα δολοφόνου με τις εκπληκτικές φονικές ικανότητες στο πρώτο Sin City. Η Aoki, και λόγω φυσιογνωμίας, ήταν εκπληκτική σε αυτόν τον ρόλο και η αντικατάστασή της φαντάζει δύσκολη. Θα κριθεί στο αποτέλεσμα.
Στο καστ της ταινίας ήδη συμμετέχουν οι ηθοποιοί της πρώτης ταινίας Jessica Alba, Rosario Dawson και Mickey Rourke. H παραγωγή της ταινίας έχει ήδη ξεκινήσει στο Τέξας.
TAGS:
cine news
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Πρόδρομος Τσινικόρης τιμάται με το Μετάλλιο Γκαίτε 2026
LuLe, της Κατερίνας Μπιλιούρη και του Βασίλη Τσιάκα στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
Joe & The Juice: Από την Κοπεγχάγη στην Αθήνα με δύο καταστήματα
Μαζί στη Ζωή, Μαζί στη Σκηνή: Μια παράσταση ισότιμης συμπερίληψης στο Μέγαρο Μουσικής
Βουτιά 11,7% στις πωλήσεις εφημερίδων το 2025 – Ποιες κατηγορίες του έντυπου Τύπου αντέχουν
Τα Καλογεράκια για ένα τελευταίο live στον Σταυρό του Νότου
Brown Hotels: Καλοκαίρι δίπλα στη θάλασσα, μόλις μια ανάσα από την πόλη
Sexy Laundry: Η παράσταση με τους Σπύρο Παπαδόπουλο και Ρένια Λουιζίδου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Η Αμερική του Μάνου Χ – Μέρος Β΄: Συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Ηρώδειο
Kollines Sound Festival: Ένα νέο μουσικό φεστιβάλ “γεννιέται” στην καρδιά της Αρκαδίας

