MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Pippa Middleton: Είναι περίεργο να σε ξέρει όλος ο κόσμος για τα οπίσθιά σου!

Μονοπώλησε τα φώτα στον βασιλικό γάμο της αδερφής της, κυρίως χάρη στην πίσω πλευρά της και τώρα με έναν σαρκασμό καθαρά βρετανικό το παραδέχεται. Η Pippa Middleton, αδερφή της πριγκίπισσας Kate, γράφει την προσωπική εμπειρία της για την διασημότητα σε βιβλίο που αναφέρεται σε celebrities και δηλώνει έξω από τα δόντια ότι έγινε παγκοσμίως διάσημη γιατί η αδερφή της είναι η Kate Middleton και για τα οπίσθιά της!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Daily Mail δημοσίευσε αποσπάσματα της Pippa για το βιβλίο “Celebrate: A Year Of British Festivities For Families And Friends.” το οποίο αναφέρεται σε άγγλους celebrities και το πώς βιώνουν οι ίδιοι την εμπειρία του να είσαι διάσημος. Σε αυτό το βιβλίο, η Pippa έχει γράψει ορθά- κοφτά: “Είναι περίεργο να πετυχαίνεις παγκόσμια αναγνωρισιμότητα πριν τα 30 σου, για λογαριασμό της αδερφής σου, του γαμπρού σου και του πισινού σου!”

Η Pippa δηλώνει ότι δυσκολεύεται να καταλάβει γιατί συμβαίνει αυτό, ενώ πιστεύει ότι αυτό έχει και τα υπέρ και τα κατά. “Ασφαλώς έχω ευκαιρίες, τις οποίες πολύ μπορούν μόνο να ονειρεύονται- αλλά ως επί το πλείστον είμαι ένα τυπικό κορίτσι στα 20 του που προσπαθεί να χτίσει μια καριέρα και παρουσιάζει τον εαυτό της σε καταστάσεις που συχνά μοιάζουν αρκετά περίεργες.”

Έτσι είναι Pippa. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή!

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b