MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μπαμπάς της Rihanna: Εύχεται στην κόρη του να παντρευτεί… αυτόν που την έσπασε στο ξύλο!

Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο πρέπει να πιστεύει ο πατέρας της διάσημης τραγουδίστρας Rihanna. Αλλιώς πώς να εξηγήσει κανείς την αγάπη του για τον Chris Brown, τον πρώην της κόρης του, με τον οποίο τώρα φαίνεται ότι τα ξαναέφτιαξε πάλι.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Οι δυο τους είχαν χωρίσει επεισοδιακά, όταν ο Chris έσπασε τη Rihanna στο ξύλο το 2009. Κι αυτή, για να τον εκδικηθεί, έβγαλε τις φωτογραφίες με το μπλαβιασμένο από το ξύλο πρόσωπό της στο Twitter και τον έστειλε και στα δικαστήρια, όπου ο τραγουδιστής καταδικάστηκε. Τώρα τα έχουν ξαναβρεί τα δυο τους σαν να μην τρέχει τίποτα κι ο μπαμπάς της RiRi λέει σε συνέντευξη πόσο φοβερός τύπος είναι ο Chris Brown κι ότι εύχεται η κόρη του να τον παντρευθεί. Τι να πει κανείς; Άβυσσος η ψυχή των διασήμων και των πατεράδων τους!

Σε συνέντευξη που έδωσε ο πατέρας της Rihanna δήλωσε ότι θέλει η κόρη του να κάνει ό,τι την κάνει ευτυχισμένη. Αλλά, ως σωστός πατέρας τόνισε: “Εύχομα μια μέρα να παντρευθεί.” Και όταν η κουβέντα πήγε στον Chris Brown, με τον οποίο η Rihanna είναι τώρα μαζί αυτός είπε: ” Όλοι λατρεύουν τον Chris. Είναι φοβερός τύπος!”

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b