MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ο Ashton Kutcher

Δεν πρέπει να είναι και πολύ κεφάτος ο Charlie Sheen τελευταία. Δεν φτάνει που ο Ashton Kutcher του έφαγε τη δουλειά στο Two and a half men, τώρα του έφαγε και την θέση του νο 1 στους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς της τηλεόρασης! Άλλωστε, τα λεφτά που βγάζει ο Ashton Kutcher προέρχονται από το ίδιο σίριαλ που είχε ως τον πλέον ακριβοπληρωμένο ηθοποιό τον Sheen.

author-image Γιώργος Σμυρνής

O πρώην της Demi Moore είναι πρώτος στην σχετική λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων τηλεοπτικών ηθοποιών, με συμβόλαιο που φτάνει τα 24 εκατ. δολάρα το χρόνο. Ο Charlie Sheen πέρσι στο ίδιο σίριαλ πάλι ήταν νο 1 στην σχετική λίστα και μάλιστα με το τεράστιο ποσό των 40 εκατ. δολαρίων! (Κάτι μας λέει πως δεν ήταν μόνο ο … “παλιοχαρακτήρας” του, που τον οδήγησε στην απόλυση από το συγκεκριμένο show).

Στο νούμερο 2 της σχετικής λίστας είναι ο αγαπημένος, παρά τις παραξενιές του, dr House. Ο σπουδαίος βρετανός ηθοποιός και πληθωρικός καλλιτέχνης Hugh Laurie κερδίζει 18 εκατ. δολάρια το χρόνο στο σίριαλ, το οποίο με τον τίτλο “Ιατρικες υποθέσεις” προβάλλεται και στην ελληνική τηλεόραση.

Η λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους:

1. Ashton Kutcher, $24 εκατ.
2. Hugh Laurie, $18 εκατ.
3. Ray Romano, $18 εκατ.
4. Alec Baldwin, $15 εκατ.
4. Mark Harmon, $15 εκατ.
6. Tim Allen, $14 εκατ.
7. Jon Cryer, $13 εκατ.
8. Patrick Dempsey, $12 εκατ.
9. Jim Parsons, $8 εκατ.
9. Johnny Galecki, $8 εκατ.
9. Jason Segel, $8 εκατ.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b