MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: Αρπάχτηκε για καλά απ’ την κορυφή η Αρπαγή 2!

Για δεύτερο σερί weekend παραμένει στην κορυφή το Taken 2 (H αρπαγή 2) με πρωταγωνιστή τον Liam Neeson. Στη δεύτερη θέση η νέα ταινία του Ben Affleck Argo και στην τρίτη η ταινία του Ethan Hawk.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το sequel μιας περιπέτειας είναι ο μεγάλος νικητής στις εισπράξεις στους αμερικανικούς κινηματογράφους για το τριήμερο 12-14 Οκτωβρίου. Ο λόγος για την ταινία Taken 2 (Η αρπαγή 2). H ταινία με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson, Famke Janssen και Maggie Grace σημείωσε κέρδη 22,5 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου ένας πρώην πράκτορας της CIA, ο Bryan Mills και η γυναίκα του γίνονται θύματα απαγωγής. Αυτός που διαπράττει το έγκλημα είναι ο πατέρας ενός απαγωγέα, τον οποίο ο Mills είχε σκοτώσει, για να σώσει την κόρη του.

Το Argo με τον Ben Affleck πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη, αν και έκανε αυτό το τριήμερο ντεμπούτο και έχει καλές πιθανότητες για τα Όσκαρ, δεν κατάφερε να εκτοπίσει την Αρπαγή 2 από την κορυφή, σημειώνοντας κέρδη 20 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση της ταινίας αναφέρεται στην φυγάδευση 6 αμερικανών πολιτών από το Ιράν, ενώ η ισλαμική επανάσταση στην χώρα βράζει. Το σενάριο είναι του Chris Terrio και βασίζεται σε άρθρο του Joshuah Bearman.

Στην τρίτη θέση η ταινία Sinister. Eπιτέλους ένα καλό πλασάρισμα στο Box Office σε ταινία με πρωταγωνιστή τον Eathan Hawk. Το έργο αναφέρεται στο φόνο μιας οικογένειας και στην αναζήτηση των αιτίων του, που όμως ενδέχεται να προέρχονται από τον κόσμο του υπερφυσικού. Την σκηνοθεσία και το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Scott Derrickson.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b