MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η μοιραία Emma Stone στα δίχτυα της μαφίας για χάρη του Ryan Gosling!

Ένα καυτό love story σε μια σκληρή αστυνομική ταινία, με μαφιόζους και αστυνομικούς που χρησιμοποιούν κάθε μέσο, για να επιβάλουν το νόμο. Το Gangster Squad (ελληνικός τίτλος “Οι διώκτες του εγκλήματος”) είναι μία από τις πιο σημαντικές ταινίες, που αναμένονται, με ένα πολύ αξιόλογο καστ, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone και Josh Brolin. Η ταινία κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου 2013, ενώ έχει κυκλοφορήσει και νέο trailer με ελληνικούς υποτίτλους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Λος Άντζελες, 1949. Ο αδίστακτος μαφιόζος Μίκι Κοέν (Sean Penn) έχει πάρει τον έλεγχο της πόλης, αποκτώντας περιουσία από ναρκωτικά, όπλα, πορνεία και κάθε στοίχημα που παίζεται στα δυτικά του Σικάγο. Κι όλα αυτά, απολαμβάνοντας την προστασία όχι μόνο των πρωτοπαλίκαρών του, αλλά της αστυνομίας και των πολιτικών που κρατάει στο χέρι.

Με τόση δύναμη, είναι εύκολο να τρομοκρατήσει ακόμα και τους πιο γενναίους αστυνομικούς της πιάτσας… εκτός ίσως, από μια μικρή μυστική ομάδα της Αστυνομίας του Λος Άντζελες, με επικεφαλής τον Αστυνόμο Τζον Ο΄Μάρα (Josh Brolin) και τον Τζέρι Γούτερς (Ryan Gossling), που θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να διαλύσουν τον κόσμο του Κοέν.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Rouben Fleischer, η ταινία αποτελεί μια ευφάνταστη αφήγηση της προσπάθειας της Αστυνομίας του Λος Άντζελες να ανατρέψει έναν από τους πιο επικίνδυνους μαφιόζους όλων των εποχών και να πάρει πίσω την πόλη.

Το σενάριο φέρει την υπογραφή του Will Beall (τηλεοπτικό “Castle”), και βασίζεται σε μια σειρά άρθρων του Paul Lieberman με τίτλο “Tales From the Gangster Squad”.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/Yyrz7oZJmNw?list=UUWs6goyS_DHeCq80zaMmEcw&hl=el_GR” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b