MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Και η Uma Thurman στην πορνό ταινία του Trier!

Θεωρείται και είναι από τους πιο δύσκολους σκηνοθέτες για να συνεργαστεί κάποιος ηθοποιός μαζί του. Ωστόσο, η συνεργασία μιας ηθοποιού με τον πρωτοποριακό και τολμηρό σκηνοθέτη Lars Von Trier αποδίδει. Για την Bjork, τη Nicole Kidman και την Kirsten Dunst που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες του Δανού σκηνοθέτη τα αποτελέσματα ήταν πολύ καλά για την καριέρα τους, καθώς απόλαυσαν πολύ μεγαλύτερου σεβασμού στη συνέχεια από τους κριτικούς. Το ίδιο θέλει να κάνει και η Uma Thurman, η οποία συμφώνησε να πάρει μέρος στη νέα ταινία του σκηνοθέτη το Nymphomanian (Νυμφομανής) το οποίο σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα έχει αρκετές δόσεις πραγματικού σεξ.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το θέμα της ταινία είναι η ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Ένα θέμα που, όπως φαίνεται, θα γεμίσει με σεξουαλικές σκηνές. Η ταινία θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με πληροφορίες,  σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό. Ο παραγωγός της ταινίας του Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».

Το ρόλο της νυμφομανούς θα τον μοιρατούν τρεις γυναίκες, η μικρή Stacy Martin, η μεγαλύτερη αλλά πάντα σέξι Uma Thurman και στη συνέχεια (όταν πια αρχίζει να γερνάει) η Charlotte Gainsbourg. Επίσης, στο έργο συμμετέχουν οι Shia LaBeouf,  Stellen Skarsgard,  Jamie Bell,  Connie Nielsen και Christian Slater έχουν υπογράψει.

Μάλιστα ο ίδιος ο Shia LaBeouf δήλωσε ότι έδωσε στον σκηνοθέτη Lars von Trier βίντεο με πραγματικές ερωτικές σκηνές, που γύρισε ο ίδιος με την φίλη του στυλίστρια Karolyn Pho, προκειμένου να πάρει το ρόλο στην ταινία. Αυτό θα πει να θέλεις πολύ να παίξεις σε ένα έργο!

 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b