MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νέο trailer του James Bond: Σεξ στην ντουζιέρα από τον D. Graig και το τραγούδι της Adele!

Άλλο ένα trailer για την νέα ταινία James Bond με τον Daniel Graig πρωταγωνιστή για μία ακόμα φορά. Τα καινούρια στοιχεία που μας δίνει για την ταινία είναι μια ερωτική σκηνή- εντελώς αλά Bond- στην μπανιέρα και μια καλή πρόγευση από το τραγούδι του soundtrack που ερμηνεύει η Adele.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους των ΗΠΑ 9 Νοεμβρίου 2012, δοκιμάζεται η αφοσίωση του James Bond στην Μ, καθώς το παρελθόν της αρχηγού των αγγλικών μυστικών υπηρεσιών έρχεται να την στοιχειώσει. Με την MI6 να δέχεται επιθέσεις από παντού, ο 007 θα πρέπει να εντοπίσει την απειλή και να την εξοντώσει, αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος.

Μια Ελληνίδα, η Τόνια Σωτηροπούλου θα παίζει στον James Bond. Θα κρύψει τον εραστή της, 007, όταν όλοι τον νομίζουν νεκρό. H 32χρονη Bérénice Marlohe θα ερμηνεύσει το ρόλο της αινιγματικής και σαγηνευτικής Sévérine. Σκηνοθέτης θα είναι ο Sam Mendes. Κακός (και ξανθός) θα είναι ο Javier Bardem. O Q αυτή τη φορά θα είναι νεαρούλης και θα τον ερμηνεύει ο υποσχόμενος Ben Whishaw, ενώ στο καστ συμμετέχει και ο Ralph Fiennes.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b