MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η “Αρπαγή 2” στο Box Office!

Το sequel μιας περιπέτειας είναι ο μεγάλος νικητής στις εισπράξεις στους αμερικανικούς κινηματογράφους για το τριήμερο 5-7 Οκτωβρίου. Ο λόγος για την ταινία Taken 2 (Η αρπαγή 2), που από αυτήν την Πέμπτη θα παίζεται και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, η ταινία με πρωταγωνιστές τους Liam Neeson, Famke Janssen και Maggie Grace σημείωσε κέρδη 50 εκατ. δολαρίων- ξεπερνώντας κατά πολύ την πρώτη ταινία της σειράς (το πρώτο τριήμερο της προβολής της το 2009 είχε σημειώσει κέρδη 24 εκατ. δολαρίων. Η υπόθεση του έργου διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου ένας πρώην πράκτορας της CIA, ο Bryan Mills και η γυναίκα του γίνονται θύματα απαγωγής. Αυτός που διαπράττει το έγκλημα είναι ο πατέρας ενός απαγωγέα, τον οποίο ο Mills είχε σκοτώσει, για να σώσει την κόρη του.

Στην δεύτερη θέση του Box Office βρίσκεται το το Hotel Transylvania με κέρδη 26,3 εκατ. δολαρίων. Το έργο αναφέρεται σε έναν Κόμη Δράκουλα που έχει πανσιόν στην Τρανσυλβανία και γίνεται πολύ προστατευτικός, όταν ένας μικρός τουρίστας ερωτεύεται την έφηβη κόρη του Κόμη.

Στο νούμερο 3 είναι η ταινία Pitch Perfect, μια νεανική ταινία για ένα girl band σε κάποιο κολέγιο των ΗΠΑ, με καυτά κοριτσάκια, όπως η Anna Kendrick και η Brittany Snow. Η ταινία σημείωσε κέρδη 14,7 εκατ. δολαρίων.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b