MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Uma Thurman: Η ομορφιά που σκοτώνει!

Η απόλυτη ομορφιά σκοτώνει. Αυτό αποδεικνύει η περίπτωση της Uma Thurman, η οποία εκτός από η πιο καυτή, αποδεικνύεται και η πλέον αποτελεσματική φονική μηχανή σε γυναίκα, που έχει βγάλει το Hollywood. Η πρωταγωνίστρια του Kill Bill έρχεται πρώτη στην λίστα των πρωταγωνιστριών που έχουν κάνει τους πιο πολλούς φόνους σε μία ταινία. Στην ταινία του Tarantino Kill Bill: Volume 1 καθάρισε χωρίς έλεος 76.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Δεύτερη στη λίστα η Cherry Darling στο Planet Terror ,  με 50 φόνους και τρίτη η 11χρονη Hit-Girl στο Kick-Ass με 44 φόνους στο ενεργητικό της. Ούτε η Charly Baltimore στο The Long Kiss Goodnight δείχνει μεγάλα ανθρωπιστικά συναισθήματα, καθώς καθάρισε 32 άτομα και κέρδισε επάξια την 4η θέση στην σχετική λίστα.

Πάντως, το Kill Bill 1 δεν είναι στην πρώτη δεκάδα των ταινιών με τα περισσότερα φονικά στο σινεμά. Μάλιστα, καταλαμβάνει μόλις την 68η θέση στην σχετική λίστα με 95 φόνους. Απλά, τυχαίνει στην συγκεκριμένη ταινία η πρωταγωνίστρια Uma Thurman να έχει κάνει τους περισσότερους από τους φόνους.


[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/eQOPqdoKyOg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b