MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jennifer Lawrence και Clint Eastwood στο top 3 του Box Office

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μια περιπέτεια, η νέα ταινία με την Jennifer Lawrence των Αγώνων Πείνας και το πιο πρόσφατο δημιούργημα του γέρο Clint Eastwood συμπληρώνουν το τοπ 3 στο Box Office των αμερικάνικων κινηματογράφων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στην πρώτη θέση βρέθηκε η αρκετά αγαπητή στο αμερικάνικο κοινό η αστυνομική περιπέτεια End of Watch με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal και στο πλευρό του τον Michael Peña και την Anna Kendrick. Η ταινία σημείωσε κέρδη 13 εκατ. δολαρίων στην πρώτη εβδομάδα προβολής, ένα όχι και ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο, για νο 1 στο αμερικάνικο Box Office. Η υπόθεση της ταινίας του David Ayer αναφέρεται σε δύο αστυνομικούς που κατάσχουν όπλα και χρήματα ενός καρτέλ και τα ονόματά τους μπαίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Στο νούμερο δύο με τα ίδια ακριβώς κέρδη (13 εκατ. δολάρια) η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence μαζί με την Elizabeth Shue “House at the End of the Street”. To θρίλερ που σκηνοθέτησε ο  Μark Tonderai και είναι μια ιστορία, όπου μάνα και κόρη κατοικούν δίπλα σε ένα σπίτι, στο οποίο η κόρη σκότωσε τη μάνα και τον πατέρα της. Και καθώς φαίνεται, ο κύκλος αίματος δεν έχει ακόμα κλείσει.

Στο νούμερο τρία η ταινία Trouble with the curve, στην οποία ο γερόλυκος Clint Eastwood πρωταγωνιστεί, αλλά δεν σκηνοθετεί. Την σκηνοθεσία της ταινίας, που μιλάει για τη ζωή ενός σκάουτερ του μπέιζμπολ στο τέλος της καριέρας του, έχει αναλάβει ο Robert Lorenz. Τα κέρδη της ταινίας οριακά είναι πιο κάτω από τις άλλες δύο (12,7 εκατ. δολάρια), κάτι που σημαίνει ότι είχαμε στο Box Office των ΗΠΑ τρεις ταινίες με περίπου τα ίδια κέρδη.

 

House at the End of the Street Poster

House at the End of the Street

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
«Ελλάδα 3.0»: Πώς τρεις διαφορετικές ταινίες κατέληξαν να μιλούν για την ίδια Ελλάδα
Cine News
Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν σπάει ρεκόρ πριν καν βγει στις αίθουσες
Cine News
Απονεμήθηκαν τα Ελληνικά Βραβεία Animation 2026
Cine News
Έρχεται το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ανάφης: Αναλυτικά το πρόγραμμα
Cine News
Οι δωρεάν προβολές επιστρέφουν στον Κήπο του Μεγάρου – Αρχή με το “Ναμπούκκο” του Βέρντι
Cine News
Cinefix: Ιούνιος και Ιούλιος φέρνουν κινηματογραφικό καύσωνα και νουάρ πάθη στο ΕΜΣΤ
Cine News
«170 τετραγωνικά»: Στη μεγάλη οθόνη το θεατρικό φαινόμενο της τελευταίας δεκαετίας
Cine News
Η «Αμελί» επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη 25 χρόνια μετά
Cine News
Δράκοι, μεγάλες επιστροφές και δυνατές πρεμιέρες: Τι βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Οι Άγριες Μέρες Μας ή Ρωμαίος και Ιουλιέτα; Όσα αξίζει να δεις στην TV αυτό το Σαββατοκύριακο
Cine News
ERTFLIX: Γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με ένα ξεχωριστό κινηματογραφικό αφιέρωμα
Cine News
Το ντοκιμαντέρ του Uli M Schueppel για τους Einsturzende Neubauten στο σινεμά