MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Jennifer Lawrence και Clint Eastwood στο top 3 του Box Office

Μια περιπέτεια, η νέα ταινία με την Jennifer Lawrence των Αγώνων Πείνας και το πιο πρόσφατο δημιούργημα του γέρο Clint Eastwood συμπληρώνουν το τοπ 3 στο Box Office των αμερικάνικων κινηματογράφων.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο 21-23 Σεπτεμβρίου στην πρώτη θέση βρέθηκε η αρκετά αγαπητή στο αμερικάνικο κοινό η αστυνομική περιπέτεια End of Watch με πρωταγωνιστή τον Jake Gyllenhaal και στο πλευρό του τον Michael Peña και την Anna Kendrick. Η ταινία σημείωσε κέρδη 13 εκατ. δολαρίων στην πρώτη εβδομάδα προβολής, ένα όχι και ιδιαίτερα μεγάλο νούμερο, για νο 1 στο αμερικάνικο Box Office. Η υπόθεση της ταινίας του David Ayer αναφέρεται σε δύο αστυνομικούς που κατάσχουν όπλα και χρήματα ενός καρτέλ και τα ονόματά τους μπαίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Στο νούμερο δύο με τα ίδια ακριβώς κέρδη (13 εκατ. δολάρια) η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence μαζί με την Elizabeth Shue “House at the End of the Street”. To θρίλερ που σκηνοθέτησε ο  Μark Tonderai και είναι μια ιστορία, όπου μάνα και κόρη κατοικούν δίπλα σε ένα σπίτι, στο οποίο η κόρη σκότωσε τη μάνα και τον πατέρα της. Και καθώς φαίνεται, ο κύκλος αίματος δεν έχει ακόμα κλείσει.

Στο νούμερο τρία η ταινία Trouble with the curve, στην οποία ο γερόλυκος Clint Eastwood πρωταγωνιστεί, αλλά δεν σκηνοθετεί. Την σκηνοθεσία της ταινίας, που μιλάει για τη ζωή ενός σκάουτερ του μπέιζμπολ στο τέλος της καριέρας του, έχει αναλάβει ο Robert Lorenz. Τα κέρδη της ταινίας οριακά είναι πιο κάτω από τις άλλες δύο (12,7 εκατ. δολάρια), κάτι που σημαίνει ότι είχαμε στο Box Office των ΗΠΑ τρεις ταινίες με περίπου τα ίδια κέρδη.

 

House at the End of the Street Poster

House at the End of the Street

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b