MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
11
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα Χριστούγεννα βγαίνουν στις αίθουσες οι Άθλιοι

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Μία από τις πιο συζητημένες παραγωγές του Hollywood, οι Άθλιοι (Les Miserables), βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής τελικά τα Χριστούγεννα. Οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να μεταθέσουν την ημερομηνία προβολής της ταινίας από τις 14 Δεκεμβρίου, όταν είχε αρχικά προγραμματισθεί, στις 25 Δεκεμβρίου, τη μέρα δηλαδή των Χριστουγέννων. Για την Ελλάδα, η ημερομηνία που μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί είναι 20 Δεκεμβρίου, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσον θα μετατεθεί κι αυτή, λόγω της αλλαγής ημερομηνίας στους αμερικάνικους κινηματογράφους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Προφανώς θεώρησαν ότι το διαχρονικό δράμα του Ουγκό (το τόσες φορές μεταφερμένο στην μεγάλη οθόνη) έχει τα στοιχεία του μελοδράματος και της κάθαρσης που ταιριάζουν στις μέρες των Χριστουγέννων, ενώ προφανώς ποντάρουν και στο πολύ δυνατό καστ της ταινίας, που θα λειτουργήσει σαν μεγάλος “κράχτης” για το κοινό, που θα σπεύσει χρονιάρες μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία, σκηνοθεσίας Tom Hooper, είναι ένα κράμα ταινίας εποχής και μιούζικαλ, ενώ βασίζεται σε πετυχημένη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ουγκό. Ο Hugh Jackman θα είναι ο θρυλικός Γιάννης Αγιάννης, ο οποίος καταδιώκεται λυσσαλαία από τον  Russell Crowe, που ερμηνεύει το ρόλο του πιο νομοταγούς “κακού” στην ιστορία της λογοτεχνίας, του αστυνομικού Ιαβέρη. Στο καστ υπάρχουν ακόμα οι σέξι παρουσίες της Anne Hathaway ως Fantine και της Amanda Seyfried ως Cosette, η Helena Bonham Carter και ο πολύς Sacha Baron Cohen. 

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Με αφιέρωμα στο ERTFLIX το «αντίο» της ΕΡΤ στον Νίκο Καλογερόπουλο
Cine News
«TV Land»: Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ έρχεται… από τα παρασκήνια
Cine News
Alpha: «Το σόι σου» – Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται…
Cine News
«Ντέρτι»: Μια ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι έρχεται στον ΑΝΤ1
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #7: Το Θερινό Αλεξάνδρα έχει όλο το πράσινο που λείπει από την Αθήνα
Cine News
Superheroes και πολύ μυστήριο: Όσα βλέπουμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Cine News
Η Audrey Tautou γεννήθηκε για να παίξει την Αμελί
Cine News
Αυτό το Σαββατοκύριακο η TV παίζει σε… Christopher Nolan mode
Cine News
«Ριφιφί»: Σε Α’ τηλεοπτική προβολή η σειρά φαινόμενο του Σωτήρη Τσαφούλια
Cine News
Ραντεβού στα Σινεμά #6: Κάρμεν, εκεί όπου η γειτονιά δίνει σινεφίλ ραντεβού
Cine News
«Θάλασσα από γυαλί»: Παγκόσμια πρεμιέρα για τη νέα ταινία του Αλέξη Αλεξίου
Cine News
«Δυο μαύρα πουκάμισα»: Το πρώτο trailer της νέας, πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς του MEGA