MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
16
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα Χριστούγεννα βγαίνουν στις αίθουσες οι Άθλιοι

Μία από τις πιο συζητημένες παραγωγές του Hollywood, οι Άθλιοι (Les Miserables), βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Αμερικής τελικά τα Χριστούγεννα. Οι παραγωγοί της ταινίας αποφάσισαν να μεταθέσουν την ημερομηνία προβολής της ταινίας από τις 14 Δεκεμβρίου, όταν είχε αρχικά προγραμματισθεί, στις 25 Δεκεμβρίου, τη μέρα δηλαδή των Χριστουγέννων. Για την Ελλάδα, η ημερομηνία που μέχρι τώρα έχει ανακοινωθεί είναι 20 Δεκεμβρίου, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσον θα μετατεθεί κι αυτή, λόγω της αλλαγής ημερομηνίας στους αμερικάνικους κινηματογράφους.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Προφανώς θεώρησαν ότι το διαχρονικό δράμα του Ουγκό (το τόσες φορές μεταφερμένο στην μεγάλη οθόνη) έχει τα στοιχεία του μελοδράματος και της κάθαρσης που ταιριάζουν στις μέρες των Χριστουγέννων, ενώ προφανώς ποντάρουν και στο πολύ δυνατό καστ της ταινίας, που θα λειτουργήσει σαν μεγάλος “κράχτης” για το κοινό, που θα σπεύσει χρονιάρες μέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Η ταινία, σκηνοθεσίας Tom Hooper, είναι ένα κράμα ταινίας εποχής και μιούζικαλ, ενώ βασίζεται σε πετυχημένη θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος του Ουγκό. Ο Hugh Jackman θα είναι ο θρυλικός Γιάννης Αγιάννης, ο οποίος καταδιώκεται λυσσαλαία από τον  Russell Crowe, που ερμηνεύει το ρόλο του πιο νομοταγούς “κακού” στην ιστορία της λογοτεχνίας, του αστυνομικού Ιαβέρη. Στο καστ υπάρχουν ακόμα οι σέξι παρουσίες της Anne Hathaway ως Fantine και της Amanda Seyfried ως Cosette, η Helena Bonham Carter και ο πολύς Sacha Baron Cohen. 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b