MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Τα σπάει η Milla Jovovich στο Box Office

H καυτή και δυναμική Milla Jovovich έπιασε κορυφή στο αμερικάνικο Box Office με την πολυαναμενόμενη περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας Resident Evil: Retribution, την πέμπτη ταινία της σειράς.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα για το τριήμερο 14-16 Σεπτεμβρίου η Milla και η ταινία της βρέθηκαν στην κορυφή με κέρδη ύψους 21 εκατ. δολαρίων. Ως προς τα κέρδη στο ντεμπούτο της είναι η 4η στην σειρά των ταινιών πιο δημοφιλής ταινία. Όμως, στην πραγματικότητα πήγαν να την δουν λιγότεροι κι από την πρώτη ταινία Resident Evil, αλλά η αύξηση των τιμών στα εισιτήρια την βοήθησε να ξεπεράσει τα 17 εκατ. δολάρια που είχε σημειώσει στο άνοιγμά της εκείνη η ταινία (αν και είχαν πάει περισσότεροι άνθρωποι να την δουν).

Στο νούμερο 2 του Box Office η επανακυκλοφορία σε 3D της ταινίας κινουμένων σχεδίων Finding Nemo. H πολύ δημοφιλής ταινία του 2003, που τώρα κυκλοφορεί τρισδιάστατη, σημείωσε κέρδη της τάξης των 17,5 εκατ. δολαρίων. Στο νούμερο 3 βρέθηκε η ταινία τρόμου “Δαιμονισμένη” (The Possession) με κέρδη 5,8 εκατ. δολαρίων.

Αντίθετα, σε ρυθμούς Woody Allen και Penelope Cruz συνεχίζει να κινείται το ελληνικό box office για το τετραήμερα 13-16 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, η νέα ταινία του W. Allen Στη Ρώμη με αγάπη βρέθηκε στην κορυφή της προσέλευσης στους κινηματογράφους , με το πολύ πετυχημένο παιδικό Madagascar 3 στην δεύτερη θέση. Στην τρίτη θέση το Step Up Revolution, η σέξι χορευτική ταινία από την Αμερική, που κατέκτησε μια θέση στο top 3 των προτιμήσεων του σινεφίλ κοινού στην Ελλάδα.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b