Φωτογραφία
Η Αθήνα τού σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια: Έκθεση φωτογραφίας στο Πασάγιο 8
Το Δίκτυο Ενεργών Πολιτών Ελλάδας διοργανώνει την Έκθεση Φωτογραφίας «Η Αθήνα τού σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια», μόνο για τις 7 Οκτωβρίου 2012, στον πολυδραστικό χώρο του «Πασάγιο 8».
A
A
Η Έκθεση Φωτογραφίας «Η Αθήνα τού σήμερα μέσα από τα δικά μου μάτια» καλεί οποιουσδήποτε ερασιτέχνες φωτογράφους που έχουν πάθος με τη φωτογραφία και εκφράζονται ψυχικά μέσα από τις εικόνες, τα τοπία, τους ανθρώπους, να παρουσιάσουν την καθημερινότητα της πόλης μας, της κατά τ’ άλλα παρεξηγημένης πόλης μας, η οποία μπορεί να πάρει νέα μορφή και να αναγεννηθεί μέσα από τον φακό με το καλλιτεχνικό ταλέντο ενός φωτογράφου.
Εάν θέλετε κι εσείς να λάβετε μέρος, καλείστε να αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο e-mail: [email protected] ή να τα καταθέσετε στον χώρο του «Πασάγιο 8» τουλάχιστον 5 ημέρες πριν την λήξη της προθεσμίας.
Διεύθυνση
Θεραπειών 8, Κολωνός
Τηλέφωνο
210 5150050
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ο Γιάννης Κότσιρας με ανανεωμένο πρόγραμμα στον Σταυρό του Νότου
Home Cinema: Οι ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτή την εβδομάδα στην TV
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Δευτέρα 3 Νοεμβρίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν αυτή την εβδομάδα;
Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδοπούλου νιώθει… πιο hot από ποτέ και μιλά για την εμμηνόπαυση
Στην πρόβα: «Κουζίνα» στο θέατρο Κιβωτός – Γεύση εργασιακού μεσαίωνα
Hot or Not #191: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Για τον Βαγγέλη Μουλαρά, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα απ’ το να γελάνε με τα αστεία σου
5 + 2 λόγοι να (ξανα)δεις τον «Δον Ζουάν» του Πάνου Βλάχου στο Θέατρο Βεάκη
66o Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: “Αυλαία και πάμε!” με Jim Jarmusch και Indya Moore