MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ιδού η νέα στολή του RoboCop

Κάν’ το όπως ο Batman, μοιάζουν να έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι που φτιάξανε την στολή του RoboCop. Από εικόνες που έχουν διαρρεύσει από τα γυρίσματα, αλλά και από το πρώτο πόστερ της αναμενόμενης ταινίας, βλέπουμε ότι η μεγάλη διαφορά είναι στη θωράκιση και στο μαύρο.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως η στολή του Batman έδειχνε πιο αληθοφανής ως προς τη θωράκισή της (που βασίζεται και σύμφωνα με το σενάριο στο κέβλαρ, το υλικό δηλαδή που χρησιμοποιεί ο αμερικάνικος στρατός για τα κράνη και τα αλεξίσφαιρά του) έτσι κι αυτή του RoboCop με τις αυλακώσεις που έχει, δείχνει πιο ρεαλιστική και πιο κοντά σε στρατιωτικά πρότυπα. Επίσης, καθώς είναι μαύρη, θυμίζει πολύ τον σούπερ πετυχημένο Batman και λιγότερο τον παλιό RoboCop, που με την ασημένια του στολή έδειχνε κάτι ανάμεσα σε ρομπότ και μεσαιωνικό ιππότη.

H ταινία θα βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2013. Ο Michael Keaton θα κάνει τον κακό. Ο Joel Kinnaman είναι στον πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο καστ συμμετέχουν και οι Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Jackie Earl Haley, Jennifer Ehle και Michael K. Williams.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/yvtAIbfGdew” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b