MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kristen Stewart: Την έστειλαν στον Καναδά για να μην βρεθεί μαζί με τον Pattinson στα βραβεία του MTV!

Για όσους έχουν αμφιβολίες για το ότι το σκάνδαλο έχει πλήξει την εικόνα της Kristen Stewart δεν έχουν να δουν ποιός εκπροσώπησε το αγαπημένο στους teenagers Twilight. Όλο το καστ ήταν εκεί, με πρώτο και καλύτερο στον απατημένο Robert Pattinson.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Μοναδική απούσα η Kristen Stewart, η οποία βρέθηκε στο Τορόντο του Καναδά, για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας On the road, αλλά κυρίως για να μην βρεθεί μαζί με τον Robert Pattinson. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που της έχει απαγορευθεί να βρεθεί στον ίδιο χώρο με τον πρώην της.

Το τρέιλερ που προβλήθηκε για το ‘Breaking Dawn: Part 2’ προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση, καθώς αποκαλύπτει σκηνές επικής μάχης ανάμεσα σε βαμπίρ και σε λύκους. Η Bella (Kristen Stewart) πολεμάει μαζί με τον Pattinson, δημιουργώντας την εντύπωση ότι έχει γίνει και αυτή βαμπίρ. Πάντως, στην κανονική ζωή οι δύο πρωταγωνιστές μόνο ενωμένοι δεν είναι.

Όσο για την ταινία της Stewart, που ονομάζεται On the road, βασίζεται στο θρυλικό μυθιστόρημα του Κέρουακ, ενώ περιέχει αρκετές πικάντικες σκηνές.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b