MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Καυτές εξομολογήσεις για τις ερωτικές της σκηνές κάνει η Eva Green

Για τις ερωτικές της σκηνές και για άλλα θέματα, που έχουν να κάνουν με το σώμα της και τη σχέση της με την μητέρα της, έκανε η γνωστή ηθοποιός Eva Green.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Eva Green γεννήθηκε στην Γαλλία και έχει Σουηδό πατέρα και Γαλλίδα μητέρα. Όπως παραδέχεται, η μητέρα της δεν ήθελε να γίνει η κόρη της ηθοποιός, γνωρίζοντας πόσο εύθραυστη συναισθηματικά είναι. Ακόμα και σήμερα, όπως λέει η Eva Green, η μητέρα της Marlene Jobert της λέει να μην κάνει δίαιτες, έστω κι αν της το ζητούν για το ρόλο της ταινίας.

Ωστόσο, οι πιο χοτ στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Eva Green άρχισε να μιλάει για τις ερωτικές της σκηνές σε διάφορες ταινίες και ιδίως στην ταινία του Bernardo Bertolucci “Οι ονειροπόλοι” (the dreamers), που είχε αρκετό και κίνκυ σεξ. Όπως αποκαλύπτει η Eva Green, στην ταινία ήταν να πρωταγωνιστήσει ο Jake Gyllenhaal, αλλά είχε πρόβλημα με το να δείχνει πλήρες γυμνό από μπροστά.  Τελικά τον ρόλο πήρε ο Michael Pitt, ο οποίος όμως είχε κι αυτός τα προβληματάκια του στην ταινία. “Υπήρχε μία σκηνή, στην οποία έπρεπε πραγματικά να έρθει σε σεξουαλική διέγερση, αλλά αυτό ήταν πολύ δύσκολο γι’ αυτόν. Δεν είναι εύκολο, εκτός κι αν είσαι ηθοποιός του πορνό” δηλώνει χαρακτηριστικά η Γαλλίδα ηθοποιός. 

Με τον Γάλλο ηθοποιό Louis Garrel (έπαιζε στην ταινία του Bertolucci τον αδερφό της Eva, με τον οποίο επίσης είχε αυτή ερωτική επαφή) η προσέγγιση ήταν πιο άμεση. Ο Γάλλος ήταν πιο χύμα και της είπε ότι θα της δείξει τα γεννητικά του όργανα, αν εκείνη του δείξει το στήθος της. Η Eva δέχθηκε και ο Louis της είπε ότι δείχνουν υπέροχα. “Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να κάνουμε τις ερωτικές μας σκηνές, αυτό το έκανε κάπως πιο εύκολο” είπε η Eva Green.

Σε μια άλλη σκηνή, που έχασε την παρθενιά της, η ηθοποιός ομολόγησε ότι έπρεπε να θυμηθεί πως ένιωσε όταν έκανε σεξ για πρώτη φορά. “Είμαι πολύ συγκρατημένη στην πραγματική μου ζωή, αλλά εξέπληξα τον εαυτό μου τελείως” παραδέχθηκε η Eva Green. Για να ξεπεράσει την ντροπή δεν διστάζει να ομολογήσει ότι χρησιμοποίησε και τη λύση του αλκοόλ. “Με ρώτησαν αν ήθελα να πιω λίγο αλκοόλ πριν από κάποιες από τις σκηνές. Παραδέχομαι ότι ήπια λίγο ουίσκι. Αυτό έσπασε τον πάγο, πριν από μια ερωτική σκηνή”.

Επίσης, η Eva Green προσπαθεί να καταρρίψει τον μύθο ότι οι Γαλλίδες είναι πιο σέξι. “Δεν υπάρχει κάτι μαγικό σε εμάς” δηλώνει, έστω κι αν οι άντρες το βλέπουν έτσι. Επίσης, λέει ότι αγαπάει πολύ το Λονδίνο, που έχει γίνει σπίτι της τα τελευταία 7 χρόνια. Και δηλώνει ότι το φαγητό είναι πολύ καλύτερο στο Λονδίνο, από ό,τι στο Παρίσι.


Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b