MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φαβορί ο Ang Lee για να σκηνοθετήσει την Κλεοπάτρα με την Angelina Jolie

Την Κλεοπάτρα θα ερμηνεύσει η Angelina Jolie, αλλά αναζητείται ακόμα ο σκηνοθέτης. Αν και ακουγόταν έντονα το όνομα του σκηνοθέτη του 7 και του Fight Club David Fincher, θεωρείται πλέον δεδομένο ότι δεν θα είναι αυτός ο σκηνοθέτης της νέας Κλεοπάτρας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, νούμερο ένα φαβορί για να σκηνοθετήσει την ταινία είναι ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών Τίγρης και δράκος και Brokeback Mountain, o Ang Lee από την Ταϊβάν. Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Eric Roth. Πάντως, λόγο στο σενάριο φαίνεται να έχει και το μεγάλο όνομα της παραγωγής, η πρωταγωνίστρια Angelina Jolie.

Όπως δήλωσε η καυτή ηθοποιός με την δυναμική προσωπικότητα, δεν θέλει μία Κλεοπάτρα που να εστιάζει στην ιδέα του συμβόλου του σεξ της αρχαιότητας και της γυναίκας που ζούσε μέσα στην χλιδή. Αντίθετα, όπως δηλώνει η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει την Ελληνικής καταγωγής (από την δυναστεία των Πτολεμαίων) θρυλική Βασίλισσα της Αιγύπτου, θέλει να δώσει έμφαση στις πιο ισχυρές πλευρές της προσωπικότητας της Κλεοπάτρας. Η Jolie χαρακτήρισε την Κλεοπάτρα παρεξηγημένη. Μιλούσε 5 γλώσσες και ήταν καλή μητέρα. Επίσης, θεωρεί η Jolie ότι ακόμα και η ιστορία των πολλών εραστών της Κλεοπάτρας μπορεί να είναι λάθος. “Είναι πιθανόν να είχε μόνο δύο εραστές” δήλωσε η Jolie για την ηρωίδα που ενσαρκώνει, ενώ τονίζει κάτι που είναι γνωστό στους ιστορικούς, ότι η Κλεοπάτρα δηλαδή δεν ήταν ιδιαίτερα όμορφη.

Βέβαια, όπως και να το κάνουμε, μπορεί στην πραγματικότητα να μην ήταν ιδιαίτερα όμορφη η Βασίλισσα της Αιγύπτου, αλλά αφού την ενσαρκώνει η Jolie στην ταινία, άσχημη δεν πρόκειται να δείχνει.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b