MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: Οι περιπέτειες στην κορυφή!

Με δύο περιπέτειες κι ένα παιδικό animation με ζόμπι και φαντάσματα κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, από άποψη κερδών, το αμερικάνικο Box Office.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο 24-26 Αυγούστου, στο νούμερο 1 του αμερικάνικου box office παρέμεινε για δεύτερη εβδομάδα η ταινία Expendables 2 (Αναλώσιμοι 2) του σκηνοθέτη Simon West με πρωταγωνιστές τους Sylvester Stallone, Liam Hemsworth, Arnold Swartzeneger, Bruce Willis και άλλους συνήθεις υπόπτους πρωταγωνιστές τέτοιων ταινιών, που ενώνουν σε αυτή την ταινία τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια dream team σκληρών μαχητών. Η ταινία σημείωσε κέρδη 13,5 εκατ. δολάρια.

Στο νούμερο 2 βρέθηκε η ταινία The Bourne Legacy με κέρδη 9,3 εκατ. δολάρια. Η ταινία βασίζεται στο εξαιρετικά επιτυχημένο brand που δημιούργησε η τριλογία του Bourne με τον Mat Damon στο ρόλο του κατασκόπου με αμνησία, που αναζητά την πραγματική του ταυτότητα και την εξιλέωση για το παρελθόν. Στη νέα ταινία δεν υπάρχει ούτε Bourne, ούτε Mat Damon, αλλά τα γεγονότα πυροδοτούνται από όσα συνέβησαν στις 3 προηγούμενες ταινίες. Πρωταγωνιστούν οι Jeremy Renner, Rachel Weisz και Edward Norton, ενώ το έργο σκηνοθετεί ο Tony Gilroy. Η ταινία θα έρθει στην Ελλάδα στις 4 Οκτωβρίου.

Την τριάδα του top 3 στο Box Office κλείνει ένα ακόμα παιδικό, το ParaNorman, με κέρδη 8,5 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για μια ταινία κινουμένων σχεδίων, με αρκετά μεταφυσικά στοιχεία, η οποία δείχνει ακόμα μία φορά ότι τα οικονομικά μεγέθη για το παιδικό σινεμά είναι τεράστια.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b