MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Kill Bill 1

Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα μίας από τις πιο αιματηρές σκηνές στο σινεμά. Από το Kill Bill 1 μία σκηνή υπερβολική στο αίμα και στην δράση, η σκηνή της Crazy 88 Fight, στην οποία η Uma Thurman, ως η καλύτερη ξιφομάχος όλων των εποχών, έσπειρε με πτώματα και κομμένα μέλη των αντιπάλων της ένα τεράστιο κτήριο, βλέπουμε φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Και αν μη τι άλλο, βγάζουμε το καπέλο στις δυνατότητες του make up, που μπορεί να κάνει το πιο απίθανο να δείχνει απόλυτα ρεαλιστικό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Από τις φωτογραφίες της Miramax εντυπωσιάζει αυτή που δείχνει την Uma Thurman αγκαλιαμένη με την Lucy Liu, της οποίας το μισό κεφάλι είναι υποτίθεται κομμένο. Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε κασκαντέρ με τα ρούχα της Uma Thurman στην ταινία. Κι υπάρχουν κι άλλες εικόνες που απομυθοποιούν τις σκηνές, που είδαμε, αλλά μας κάνουν να θαυμάσουμε τις δυνατότητες των τεχνικών του Hollywood.

Ως προς την ίδια την ταινία και την συγκεκριμένη σκηνή, ποτέ δεν την είδαμε ολόκληρη. Μεγάλο μέρος των σκηνών κόπηκε, για να μειωθεί το χρονικό μάκρος της ταινίας, ενώ άλλες αφαιρέθηκαν, επειδή κρίθηκαν πολύ σκληρές, για να τις αντέξει το κοινό. Ο σκηνοθέτης Quentin Tarantino έχει υποσχεθεί ότι θα βγει σε Blu Ray και dvd η πλήρης εκδοχή αυτής της μάχης.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b