MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Νυμφομανής για τον Trier και η Nicole Kidman;

Θεωρείται από τους πιο δύσκολους σκηνοθέτες για να συνεργαστεί κάποιος ηθοποιός μαζί του. Ωστόσο, η Nicole Kidman το σκέφτεται σοβαρά να πάρει μέρος στο καστ της νέας ταινίας του Lars von Trier “Nymphomaniac” (Νυμφομανής). Θυμίζουμε ότι η Kidman έχει παίξει στο Dοgville.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ηθοποιός είχε την ευκαιρία να ξανασυνεργαστεί με τον σκηνοθέτη στο sequel του Dogville, αλλά το… απέφυγε. Αυτή της η πράξη είχε κάνει να φουντώσουν οι φήμες ότι είναι άλλη μία από τις πολλές ηθοποιούς που δεν θέλουν με τίποτα να ξανασυνεργαστούν μαζί με τον Trier. Πάντως, όπως φαίνεται, τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Kidman το σκέφτεται πολύ σοβαρά να πάρει μέρος στο νέο εγχείρημα του πρωτοποριακού συνθέτη, το οποίο  θα έχει ως κύριο θέμα του το σεξ.

Το θέμα της είναι η ερωτική ζωή μιας γυναίκας από τα παιδικά της χρόνια μέχρι την περίοδο των πενήντα. Ένα θέμα που, όπως φαίνεται, θα γεμίσει με σεξουαλικές σκηνές. Η ταινία θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με πληροφορίες,  σε δύο εκδοχές, σε ελαφρύ πορνό και σε σκληρό.

Ήδη οι Stellen Skarsgard, Charlotte Gainsbourg και Willem Dafoe έχουν υπογράψει, κάτι που σημαίνει ότι αν δεχθεί και η Nicole, θα βρεθεί σε ένα καστ με βετεράνους των ταινιών του Trier, καθώς και οι τρεις προαναφερθέντες ηθοποιοί έχουν ξαναδουλέψει με τον σκηνοθέτη. Ο παραγωγός της ταινίας του Trier δήλωσε ότι θα είναι «πολύ διασκεδαστική, πολύ ερωτική, αλλά και πολύ αστεία». Ο ίδιος ο Trier μιλάει για μια ταινία «ερωτικής γέννησης» και «σεξουαλικής αφύπνισης».

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b