MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Box Office: Η ολική επαναφορά του Σκοτεινού Ιππότη

Η Ολική Επαναφορά, (Total Recall), η πολυαναμενόμενη διασκευή της γνωστής sci-fi περιπέτειας του του Paul Verhoeven με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger, με πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον Colin Farrell έκανε το ντεμπούτο της αυτή την εβδομάδα στους αμερικάνικους κινηματογράφους, αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον Σκοτεινό Ιππότη σε κέρδη.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Ο Batman παραμένει νούμερο 1 για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στο Box Office. Η ταινία The dark knight rises για το πρώτο ΠΣΚ του Αυγούστου σημείωσε στους κινηματογράφους των ΗΠΑ κέρδη 36,4 εκατ. δολαρίων, ενώ ξεπέρασε τα 350 εκατ. δολάρια μέσα σε 17 ημέρες προβολής. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, καθώς μπαίνει στο top3 των ταινιών που μπαίνουν τόσο γρήγορα στη λίστα των τόσο γοργά κερδοφόρων ταινιών. Μόνο που σε σύγκριση με τον προηγούμενο Batman , είναι πιο πίσω, καθώς η ταινία The Dark Knight είχε καταφέρει να πιάσει τα 350 εκατ. δολάρια μόλις σε 14 μέρες, κάτι που την κατατάσσει στο νούμερο 2 αυτής της λίστας.

Δεύτερη στο Box Office είναι η ταινία Total Recall. H ταινία του σκηνοθέτη Len Wiseman σημείωσε κέρδη26 εκατ. δολαρίων. Ο Colin Farrell στο ρόλο που είχε κάποτε ερμηνεύσει ο θηριώδης Arnold Schwarzenegger, μπορεί να μη γεμίζει το μάτι, αλλά ο οφθαλμός χορταίνει από τα sci-fi σκηνικά και την πλούσια δράση, αλλά και από τις κούκλες Jessica Biel,  Kate Beckinsale, αλλά και την Kaitlyn Lee, η οποία σε αυτή την ταινία έχει τρία στήθη!

Τρίτη στην σχετική κατηγορία είναι η ταινία για όλη την οικογένεια Diary of a Wimpy Kid: Dog Days. Η ταινία, όπου ένα παιδάκι βλέπει τα όνειρα του για χαρούμενες διακοπές μετά το τέλος του σχολείου να μην εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελε, σημείωσε κέρδη 14,7 εκατ. δολαρίων.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b