MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Την Μαρία Κάλλας θα παίξει η καυτή Ισπανίδα Paz Vega!

Η Σεβιλιάνα Paz Vega, γνωστή για τις πολύ ερωτικές σκηνές σε διάφορες ταινίες θα παίξει μία από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες της σύγχρονης ιστορίας και μάλιστα την γυναίκα με τις τεράστιες φωνητικές ικανότητες, που άλλαξε τα δεδομένα στην όπερα, δηλαδή τη Μαρία Κάλλας.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Vega θα ερμηνεύσει την Κάλλας στην ταινία In Grace Of Monaco, που αναφέρεται στην ζωή της Grace Kelly, ως πριγκίπισσας του Μονακό. Την μεγάλη ηθοποιό και πριγκίπισσα θα ερμηνεύει η Nicole Kidman.

Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει ο Olivier Dahan. To σενάριο υπογράφει ο Arash Amel, που θα είναι και παραγωγός της ταινίας.

Το έργο αναφέρεται σε μία σύγκρουση της Γαλλίας με το πριγκιπάτο του Μονακό, στην διευθέτηση της οποίας έπαιξε καθοριστικό ρόλο, με το διεθνές της κύρος σαν μεγάλη σταρ του Hollywood η Grace Kelly. Κατά την περίοδο αυτή εμφανίζεται στο κάδρο της ταινίας και η Μαρία Κάλλας, η οποία τότε ήταν σύντροφος του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο γνωστός εφοπλιστής ήταν τότε σύμβουλος του συζύγου της Grace Kelly, πρίγκιπα Ρενιέ. Αυτό οδήγησε σε μία φιλία ανάμεσα στην Grace Kelly και την Μαρία Κάλλας.

Η ταινία αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το 2014.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b