MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συνεχίζεται η κυριαρχία του Batman στο Box Office

O Σκοτεινός Ιππότης συνεχίζει την κερδοφόρα πορεία του στους αμερικάνικους κινηματογράφους, καθώς οι νέες ταινίες που ανέβηκαν στους κινηματογράφους αυτή την εβδομάδα δεν είχαν το ειδικό βάρος να εκτοπίσουν από την κορυφή τόσο τη νέα ταινία του Christopher Nolan, όσο και το παιδικό Ice Age 4.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, στην κορυφή του box office βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα (όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο) η ταινία The Dark Knight rises. Για το τριήμερο 27-29 Ιουλίου ο τρίτος Batman του Nolan σημείωσε κέρδη της τάξης των 64 εκατ. δολαρίων.

Στην δεύτερη θέση η πολύ εμπορική παιδική ταινία Ice Age: Continental Drift (Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων). Βέβαια, τα κέρδη της για την ίδια περίοδο ωχριούν μπροστά σε αυτά του Batman, καθώς φτάνουν τα 13,3 εκατ. δολάρια. Οριακά πιο κάτω, με 13 εκατ. δολάρια κέρδη, μία νέα παρουσία στο Box Office, το The Watch. Η συγκεκριμένη ταινία, παρά το γεγονός ότι κάνει το ντεμπούτο της στους κινηματογράφους, δεν μπόρεσε να περάσει τις άλλες δύο ταινίες. Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ben Stiller, Vince Vaughn και Jonah Hill δεν “έσπασε ταμεία” ούτε ενθουσίασε τους κριτικούς.

Στους ελληνικούς κινηματογράφους- στους οποίους ακόμα δεν έχει ανέβει ο νέος Batman- το τετραήμερο 19-22 Ιουλίου Ο Δικτάτορας ήταν νούμερο 1, στην δεύτερη θέση η ταινία Ο Σεφ και ο Σεφ του και στην τρίτη θέση “Η Εποχή των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b