MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σκάνδαλο με sextape της Minka Kelly

H Minka Kelly είναι η πιο σέξι μαζορέτα που έχει περάσει από την τηλεόραση, καθώς την είδαμε στο σίριαλ που έπαιζε όταν λειτουργούσε το Alter, το Friday night lights. Και τώρα, μαθαίνουμε ότι η ηθοποιός, που έχει παίξει σε διάφορους ρόλους για τηλεόραση και σινεμά, πρωταγωνιστεί σε sextape με τον πρώην σύντροφό της.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του πορνό, για να κυκλοφορήσουν το συγκεκριμένο video. Πάντως, μπορεί να υπάρξουν νομικές επιπλοκές στην υπόθεση, καθώς υπάρχει ισχυρό το ενδεχόμενο η Minka Kelly να ήταν ανήλικη, όταν γυριζόταν το video. Η εικασία αυτή γίνεται, γιατί μέσα στο video ακούγεται ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε στις 8 Ιουνίου του 1998, 16 μέρες πριν η ηθοποιός γίνει 18 χρονών.

Το video ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει. Ωστόσο, έχει γίνει γνωστό ότι το γύρισμα ήταν αρκετά επαγγελματικό, καθώς η κάμερα είναι σταθερή και έχει χρησιμοποιηθεί τρίποδο, ενώ είναι συνδεδεμένη και με μόνιτορ, ώστε οι δύο εραστές να βλέπουν τι κάνουν. Επίσης, κρατάει 30 λεπτά και έχει γυριστεί στο Νέο Μεξικό.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b