MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kaitlyn Leeb: Επίδειξη τριπλού στήθους για το Total Recall!

Η ηθοποιός Kaitlyn Leeb που πρωταγωνιστεί στο remake του Len Wiseman της ταινίας “Ολική Επαναφορά” εμφανίστηκε με την στολή της στο φεστιβάλ του Comic Con στο Σαν Ντιέγκο!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Στην ταινία, η Leeb ενσαρκώνει στην ταινία μία ιερόδουλη με τρία στήθη.” Δεν είναι η μόνη καυτή παρουσία της ταινίας,  όταν έχει συμπρωταγωνίστριες, όπως η Jessica Biel και η Kate Beckinsale, αλλά μάλλον είναι η μόνη με τρία στήθη!

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Colin Farrell  στο νέο Total Recall , που είναι μία νέα μεταφορά της γνωστής ταινίας επιστημονικής φαντασίας του Paul Verhoeven με πρωταγωνιστή τον Arnold Schwarzenegger (1990- Ολική Επαναφορά).

Στην ταινία τη γυναίκα του Farrell θα ερμηνεύει η Kate Beckinsale. Θυμίζουμε ότι τον ίδιο ρόλο, της συζύγου- κατασκόπου, στην ταινία του Paul Verhoeven είχε ερμηνεύσει η νεαρή τότε Sharon Stone.

H υπόθεση είναι γνωστή, για έναν άνθρωπο που έχει χάσει τη μνήμη του και προσπαθεί να την βρει, μπλέκοντας σε πολύ αιματηρές περιπέτειες. Το σενάριο φέρει την υπογραφεί τον Mark Bomback, Kurt Wimmer και James Vanderbilt, ενώ βασίζεται σε ένα διήγημα του Philip K. Dick με τίτλο “We Can Remember It For You Wholesale”.

Το trailer της ταινίας έχει ήδη κυκλοφορήσει, ενώ η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους των ΗΠΑ στις 3 Αυγούστου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b