MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Taylor Swift: Ξεπέρασε την Lady Gaga ως η πιο ακριβοπληρωμένη celebrity κάτω των 30

Η 22χρονη τραγουδίστρια της country pop Taylor Swift είναι το νούμερο 1 στην λίστα του Forbes για τους πιο ακριβοπληρωμένους καλλιτέχνες κάτω των 30, καθώς εισέπραξε 57 εκατ. δολάρια από τον Μάιο του 2011 ώς τον Μάιο του 2012. Πέρσι στην ίδια θέση ήταν η Lady Gaga, αλλά φέτος αρκέστηκε στην τέταρτη θέση.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Swift οφείλει αυτήν την πρωτιά της στη μεγάλη περιοδεία της σε ΗΠΑ, Αυστραλία και  Ασία, με 111 συναυλίες. Στο νούμερο δύο είναι ο 18χρονο Καναδός Justin Bieber, ο οποίος συγκέντρωσε στο ίδιο διάστημα 55 εκατ. δολάρια.

Το top 5 συμπληρώνουν άλλες τρεις τραγουδίστριες: η Rihanna (53 εκατ. δολάρια), η Lady Gaga (52 εκατ. δολάρια) και η Katy Perry (45 εκατ. δολάρια).

Πέρυσι η Λέιντι Γκάγκα ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη, με τα 90 εκατ. δολάρια που είχε καταφέρει να μαζέψει. Η μείωση των εσόδων της, σύμφωνα με το Forbes, οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η σταρ δεν έκανε περιοδεία από τον Μάιο του 2011 ώς τον Μάιο του 2012.

Για τον κατάλογο αυτό, το Forbes συνυπολογίζει τις πωλήσεις των άλμπουμ και τα έσοδα από συναυλίες, γυρίσματα για τον κινηματογράφο και διαφημίσεις. Βλέπουμε ότι στους πιο πλούσιους κάτω των 30, κυριαρχούν απόλυτα τα ονόματα της pop μουσικής και κυρίως γυναίκες.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b