MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κυρίαρχος ο Spiderman στο αμερικάνικο box office

Ο τέταρτος Spiderman με τον τίτλο The amazing Spider-Man έπιασε κορυφή στο πρώτο του weekend στους αμερικάνικους κινηματογράφους. Στις άλλες δύο θέσεις του top three , το διεστραμμένο αρκουδάκι Ted και η παιδική ταινία Brave.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η ταινία The amazing Spider-Man το τριήμερο 6-8 Ιουλίου σημείωσε τα περισσότερα κέρδη, ύψους 65 εκατ. δολαρίων. Όμως, είναι αμφίβολο κατά πόσον η πρωτιά θα ικανοποιήσει τους συντελεστές της παραγωγής, με δεδομένο ότι οι άλλες τρεις ταινίες στο πρώτο τους τριήμερο είχαν ξεπεράσει τα 100 εκατ. δολάρια σε κέρδη.

Στο νούμερο δύο συνεχίζει δυνατά ο έκφυλος αρκούδος Brave. Η πρωτότυπη ταινία με πρωταγωνιστές τους Mark Wahlberg και Mila Kunis σημείωσε κέρδη ύψους 32,5 εκατ. δολαρίων. Στο νούμερο 3 συνεχίζει δυνατά η παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων Brave με κέρδη 20 εκατ. δολαρίων.

Στους ελληνικούς κινηματογράφους για το τετραήμερο 28 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου στην πρώτη θέση βρέθηκε η ρομαντική ταινία “Δικός σου για πάντα”. Στην δεύτερη θέση, βρέθηκε το Rock of Ages, με τον Tom Cruise σε ρόλο ροκά των 80’s, βασισμένο στο ομώνυμο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ. Και στο νούμερο 3 “Ο Έρωτας του Φεγγαριού” του Wes Anderson.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b