MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kate Winslet: “Mε τα γυμνά μου κάνω τις γυναίκες να νιώθουν καλύτερα!”

Δεν έχει το τέλειο κορμί, το στήθος της δεν είναι τέλειο, ενώ το σώμα της έχει πολλές καμπύλες, παραδέχεται σε συνέντευξή της η Kate Winslet. Και όμως, η 36χρονη πια αγγλίδα ηθοποιός- και για πολλούς άντρες μεγάλο σύμβολο του σεξ- όταν τα “πετάει” ενδυναμώνει τις άλλες γυναίκες. Κι αυτό γιατί, αν και δεν έχει το τέλειο σώμα, νιώθει άνετα γι’ αυτό και το εκθέτει γυμνό, κάτι που εκτιμά ότι βοηθάει και τις άλλες γυναίκες να νιώσουν καλά με τα δικά τους σώματα.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που έδωσε στην Sun η Kate Winslet είπε χαρακτηριστικά: “Δείχνω όπως οι άνθρωποι που περπατάνε στο δρόμο. Δεν έχω τέλειο στήθος, δεν έχω μηδέν κυτταρίτιδα- ασφαλώς όχι- και έχω καμπύλες. Αν αυτό κάνει τις γυναίκες να νιώθουν πιο ενδυναμωμένες (empowered) με οποιονδήποτε τρόπο, τότε αυτό είναι υπέροχο”.

Ακόμα και με το… ατελές κορμί της η Winslet έχει δημιουργήσει παράδοση στο γυμνό, όχι μόνο με την γνωστή σκηνή ζωγραφικής με τον DiCaprio στον Τιτανικό, που απογείωσε την καριέρα της, αλλά και με τα ιδιαίτερα σέξι έργα Little Children, The Reader, Holy Smoke! και την τηλεοπτική σειρά Mildred Pierce.  

Η Kate στην συνέντευξή της δηλώνει ότι έκανε τα γυμνά, επειδή θεωρούσε ότι κάτι τέτοιο ήταν σωστό τόσο για το έργο, όσο και για τον ρόλο. Επίσης τονίζει ότι η αυτοπεποίθηση έρχεται με τα χρόνια και τώρα (στα 36 της) νιώθει πολύ πιο σίγουρη για τον εαυτό της, από όσο ήταν στα 20 της.

Όπως πάρα πολλές σταρ τελευταία, παραδέχεται ότι είχε περάσει πολύ άσχημα σχολικά χρόνια, καθώς είχε πέσει θύμα bullying (κακοποίησης λεκτικής ή σωματικής) από συμμαθητές. Πάντως, αν και το βίωσε τραυματικά, η Winslet πιστεύει πως την έκανε ισχυρότερη. 

Εκτός από τις σκληρές εμπειρίες που είχε στα παιδικά κι εφηβικά της χρόνια, ισχυρότερη την έχει κάνει και η καθοδήγηση της Emma Thompson, την οποία η Kate Winslet με μεγάλη ευγνωμοσύνη αποκαλεί μέντορά της. Όπως λέει η Kate, η καθοδήγηση της Thompson την απομάκρυνε από οποιαδήποτε συμπεριφορά ντίβας στο παρελθόν.
 

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b