MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο μάγος Gandalf εξώφυλλο στο περιοδικό Entertainment!

O Gandalf ο Γκρίζος, ο Μάγος που έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον Άρχοντα των δαχτυλιδιών, κέρδισε το δικό του εξώφυλλο. Ο λόγος για το εξώφυλλο του περιοδικού Entertainment Weekly στο οποίο ο σερ Ian McKellan, ντυμένος ως Gandalf, μαζί με τον Bilbo Grace (Martin Freeman), το χόμπιτ της περιπέτειας που προηγήθηκε του άρχοντα των Δαχτυλιδιών στην μυθολογία του Tolkien.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Το τεύχος του περιοδικού με το εντυπωσιακό εξώφυλλο (ιδίως με την σπάθα που κραδαίνει ο Gandalf) περιέχει στοιχεία και φωτογραφίες από τη νέα ταινία που μεταφέρει το μυθιστόρημα του Tolkien στη μεγάλη οθόνη, το “An Unexpected Journey” (ένα απρόβλεπτο ταξίδι). Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος των δύο ταινιών, που θα μεταφέρουν το μυθιστόρημα Χόμπιτ του Tolkien. Οι ταινίες θα λειτουργούν ως prequel (ταινίες που αναφέρονται σε προγενέστερα γεγονότα) του “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”.

Η υπόθεση του έργου αναφέρεται στην πρώτη εμφάνιση του μαγικού δαχτυλιδιού, το οποίο έρχεται στην κατοχή του Bilbo Grace, χόμπιτ και θείου του Frodo, που πρωταγωνίστησε στην τριλογία του “Άρχοντα των δαχτυλιδιών”.

Στην ταινία, εκτός των  Ian McKellen και Martin Freeman, πρωταγωνιστούν ακόμα οι Cate Blanchett, Orlando Bloom, Ian Holm, Christopher Lee κ.α. Η σκηνοθεσία είναι του Peter Jackson, ενώ την μεταφορά του μυθιστορήματος του Tolkien έχουν κάνει οι Peter Jackson, Philippa Boyens, Fran Walsh και Guillermo del Toro. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2012.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b