MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο “Ted” το έκφυλο αρκουδάκι στην κορυφή του Box Office!

Μετά από πολλές εβδομάδες που στο box office κυριαρχούσαν ταινίας για παιδάκια ή ήρωες των κόμιξ, ήρθε η ώρα των πιο ενήλικων- έως αυστηρά ακατάλληλων ταινιών! Στην κορυφή του αμερικάνικου Box Office βρέθηκε μία ταινία που κρίθηκε ακατάλληλη για κάτω των 17 ετών (R), o Ted. Και στην δεύτερη θέση μία ταινία για άντρες στρίπερ, το Magic Mike του Stephen Soderbergh.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Συγκεκριμένα, για το τριήμερο 29 Ιουνίου-1 Ιουλίου νούμερο 1 στο αμερικάνικο box office ήταν το Ted. Η ταινία με το προκλητικό περιεχόμενο είναι ένα κράμα animated και συμβατικής ταινίας και έχει ως πρωταγωνιστή ένα “επικούριο” (δηλαδή έκφυλο) παιδικό αρκουδάκι, το οποίο ξαφνικά ζωνταντεύει και εισβάλλει στην ζωή του Mark Wahlberg, ως αποτέλεσμα μίας ευχής που είχε κάνει αυτός στα παιδικά του χρόνια. Ο Ted κάνει τα πάντα: κραιπάλες, χρήση ναρκωτικών, καμάκι, ενώ τον λατρεύουν και οι γυναίκες. Το θέμα είναι πώς θα το πάρει η σύντροφος του Walhberg, που δεν είναι όποια κι όποια, αλλά η καυτή Mila Kunis!

Στο άνοιγμά του ο Ted σημείωσε κέρδη 54,1 εκατ. δολαρίων για το τριήμερο, γεγονός που την βάζει μέσα στο top 10 των καλύτερων ανοιγμάτων που έχει κάνει ακατάλληλη (R) ταινία!

Στο νούμερο 2 η ταινία Magic Mike του Stephen Soderbergh, που είχε κέρδη 39 εκατ. δολαρίων. Στην ταινία αντίδοτο για την οικονομική κρίση, ένας άντρας στρίπερ διδάσκει ένα νεότερο περφόρμερ πώς να κάνει πάρτι, να ρίχνει γκόμενες και να βγάζει εύκολα λεφτά. Πρωταγωνιστούν ο Channing Tatum, ο Alex Pettyfer και η Olivia Munn.

Στο νούμερο 3 βρέθηκε η παιδική ταινία Brave (από νούμερο 1 την περασμένη εβδομάδα), με κέρδη της τάξης των 34 εκατ. δολαρίων.

Για το ελληνικό box office τπ τετραήμερ 21-24 Ιουνίου, νούμερο 1 ήταν η ταινία “Δικός σου για Πάντα”, στο νούμερο 2 η ταινία “Τι Να Περιμένεις Οταν Είσαι Εγκυος” και στο νούμερο 3 το γαλλικό “Οι Γυναίκες του Τελευταίου Ορόφου”.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b