MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
17
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Kristen Stewart: Την κορόιδευαν στο σχολείο γιατί είχε… τριχωτά πόδια!

Μπορεί αυτή την στιγμή η Kristen Stewart να είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Hollywood και η καριέρα της να είναι στα ύψη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είχε τραυματικά παιδικά χρόνια. Όπως πολλές σταρ, έτσι κι η πρωταγωνίστρια του Twilight ανακαλεί τραυματικές μνήμες από το παρελθόν, δηλώνοντας ότι στο σχολείο την κορόιδευαν για το ότι είχε τριχωτά πόδια!

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως παραδέχεται η Kristen Stewart, σιχαινόταν το σχολείο. Παραδέχεται ότι έδειχνε σαν αγόρι, καθώς φορούσε τα ρούχα του αδερφού της, ενώ οι συμμαθήτριες της την κορόιδευαν για το γεγονός ότι δεν φοράει ρούχα επώνυμων σχεδιαστών.

Η ίδια δεν έδινε μεγάλη σημασία σε όλα αυτά, αλλά θυμάται με αρκετή δυσανεξία το γεγονός ότι την κορόιδευαν, ακόμα και για το γεγονός ότι δεν ξυρίζει τα πόδια της. Αυτή η μόδα των εξομολογήσεων περί τραυματικών παιδικών βιωμάτων στο σχολείο δείχνει ότι τα παιδιά είναι πολύ σκληρά με τους… μελλοντικούς αστέρες ή ότι οι σταρ απλώς έχουν βρει μια νέα μόδα, για να καλλιεργούν την εικόνα του φυσιολογικού, καθημερινού ανθρώπου.

Περισσότερα από Cine News