MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ashton Kutcher και Mila Kunis: Μάταια προσπαθούν να κρύψουν τον έρωτά τους!

Η Mila Kunis διαψεύδει μετά μανίας ότι έχει γίνει η διάδοχος της Demi Moore στην καρδιά του Ashton Kutcher, λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι. Δεν διευκρινίζει όμως αν είναι απλώς friends ή friends with bennefits (για να θυμηθούμε την γνωστή ταινία της με τον Justin Timberlake, στην οποία ένας άντρας και μία γυναίκα ήταν φίλοι που έκαναν σεξ).

author-image Γιώργος Σμυρνής

Αλλά ουδέν κρυπτόν υπό το φλας των παπαράτσι. Ο φωτογραφικός φακός έπιασε τους δύο νεαρούς σταρ να βγαίνουν από κυριλέ εστιατόριο του Λος Άντζελες. Η  καυτή Mila Kunis φορούσε ένα πολύ σέξι μαύρο επίσημο φόρεμα, ενώ ο Ashton Kutcher μπήκε βιαστικά στο αμάξι του, προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπο του από τον φωτογραφικό φακό. Η Kunis έκατσε στην πίσω θέση του αυτοκινήτου και οι δύο τους έφυγαν με ταχύτητα από το ρεστοράν.

Μετά από αυτά, και με δεδομένο ότι οι δυο τους έχουν κάνει και άλλες ρομαντικές αποδράσεις με ταξιδάκια παρεούλα σε εξωτικές τοποθεσίες, ελάχιστοι πλέον αμφιβάλλουν ότι οι Kutcher- Kunis είναι το νέο καυτό ειδύλλιο του Hollywood. Ένα ειδύλλιο της showbiz που αν δεν υπήρχε, θα έπρεπε να εφευρεθεί!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b