MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Αισθητικό έγκλημα Μπένι: Αφήνει πάλι εκτός Βουλής την Καϊλή!

Έξαλλη έχει γίνει η Εύα Καϊλή, αλλά και οι άπειροι θαυμαστές της, που δεν ανήκουν μόνο στον συρρικνωμένο πλέον χώρο του ΠΑΣΟΚ, με την σχεδόν δεδομένη απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να αφήσει εκτός Βουλής και πάλι την ξανθιά πολιτικό, επιλέγοντας την έδρα της A’ Θεσσαλονίκης. Εκεί η Καϊλή είχε βγει πρώτη σε σταυρούς για το ΠΑΣΟΚ, αλλά έχασε την έδρα στις προηγούμενες εκλογές, επειδή ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επέλεξε αυτήν την έδρα και όχι του Ηρακλείου.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Η Καϊλή στο Twitter της εκτιμά ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό, αλλά δεν κρύβει και την τσαντίλα της με το ποστ που έκανε. “Αν και δεν έχω ενημερωθεί, συμπεραίνω πως επέλεξε πάλι Θεσσαλονίκη, οπότε..ας μη μιλήσω άλλο, μόνο αυτό.”

Συνόδευσε αυτή τη δήλωση (τύπου: “δεν θέλω να μιλήσω, γιατί θα αρχίσω να βρίζω”) με μια γελοιογραφία, που είχε ένα ποντίκι σε μια φάκα, το οποίο χρησιμοποιεί το σίδερο της ποντικοπαγίδας για να κάνει γυμναστική, όπως οι σφίχτες που είναι ξαπλωμένοι στον πάγκο και κάνουν βάρη. Και είχε τη νιτσεϊκή ρήση: ” Ό,τι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει δυνατότερο.”

Λογικό είναι να τα έχει πάρει στο κρανίο η ξανθιά πολιτικός. Η Καϊλή που στήριξε τον συντοπίτη της πολιτικό, που μέχρι και καλτσοδέτα την είπαν για χάρη του, να χάνει δεύτερη φορά την έδρα; Βάλε που πρόκειται για πρόσωπο διεθνούς ακτινοβολίας, που μέχρι και η Sun την έχει αναδείξει σαν πρέσβειρα της ομορφιάς των Ελληνίδων πολιτικών. Αν δεν έχει ακόμη αποφασίσει ο Μπένι, θα πρέπει να τα ξανασκεφτεί τα πράγματα.

Από εκεί και πέρα, βλέπουμε ακόμη μία φορά την πολιτική μέσω Twitter, που έχει γίνει μόδα από νέους ή wannabe νέους και γκατζετάκηδες πολιτικούς. Το να ποστάρει στο Twitter η Rihanna το καταλαβαίνω. Το να ποστάρει ο κάθε Έλληνας Υπουργός ή Βουλευτής, μου φαίνεται ένας πολύ φλατ τρόπος για να εκφράσεις πολιτική άποψη. Η Καϊλή πάντως είναι μία ενδιάμεση περίπτωση, κάτι ανάμεσα σε Rihanna και πολιτικό, οπότε θεωρούμε ότι έχει το δικαίωμα να εκφράζει την αγανάκτησή της, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συν το ότι βάζει και γελοιογραφίες με νόημα και χαριτωμενιά.

Γιώργος Σμυρνής

Περισσότερα από Ιστορίες
VIMA_WEB3b