MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μεγάλες υποσχέσεις δίνει στο κοινό η καυτή Milla Jovovich!

Το τρέιλερ για την πέμπτη ταινία της σειράς Resident Evil κυκλοφόρησε και η μόνιμη πρωταγωνίστρια του Milla Jovovich έδωσε μεγάλες υποσχέσεις στο κοινό.

author-image Γιώργος Σμυρνής

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη τύπου η Jovovich για το “Resident Evil:Retribution” το έργο έχει τόσες πολλές σκηνές δράσεις και τόσα πολλά εντυπωσιακά πράγματα, που δεν φαίνονται στο trailer. Εκτός όμως από συναρπαστική, η ταινία αυτή θα βλέπει τα πράγματα με μία παγκόσμια οπτική. Αυτό γιατί τα γυρίσματα γίνονται σε πολλές χώρες του κόσμου και όλος ο πλανήτης μπορεί να ταυτισθεί με αυτήν την ταινία.

Βέβαια, ίσως εμείς οι Έλληνες, λόγω των μνημονίων και της ύφεσης, να ταυτιζόμαστε περισσότερο από άλλους λαούς με το υλικό μίας ταινίας, όπου τα ζόμπι καταβροχθίζουν ανθρώπους. Αλλά δεν υπάρχουν στοιχεία ότι έχει γυρισθεί και στην Ελλάδα το Resident Evil:Retribution. Κρίμα, γιατί θα ταίριαζε.

Η Jovovich άφησε ακόμη ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην συμμετέχει σε επόμενες ταινίες της σειράς. Ακούστηκαν μουρμούρες μετά από αυτήν της τη δήλωση κι εκείνη απάντησε αφοπλιστικά: “Η μαμά πρέπει να ξεκουραστεί”.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 14 Σεπτεμβρίου.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b